Povezane vesti
Bio je pravi princ glume Rediteljka filma "Lauš" o detaljima saradnje sa Žarkom: "Nije želeo film o sebi, pokušao je da me…
Večernje novosti 18.11.2023
REDITELjKA Branka Bešević-Gajić, autorka dokumentarnog filma “Lauš” o Žarku Lauševiću, je za medije izjavila da je iznenada preminuli glumac za nju bio i ostao pravi princ glume. Foto: Printskrin Instagram/brankabesevicgajic_official Autorka… »
Ispovest rediteljke filma "Lauš": Otkrila detalje saradnje sa Žarkom: "Nije želeo film o sebi, pokušao je da me ubedi u…
Blic 18.11.2023
Rediteljka Branka Bešević-Gajić, autorka dokumentarnog filma “Lauš” o Žarku Lauševiću, specijalno za Tanjug je izjavila da je iznenada preminuli glumac za nju bio i ostao pravi princ glume. “Žarko, neka te gospod primi u naručje svoje… »
Ispovest rediteljke "Lauša": Otkrila detalje saradnje sa Lauševićem i jednu divnu stvar koju je uradio za nju
Telegraf 18.11.2023
“Žarko, neka te gospod primi u naručje svoje! Pamtiću te po dostojantvu, dobri moj”, ovim rečima poznata rediteljka Branka Bešević-Gajić započinje ispovest. Rediteljka Branka Bešević-Gajić, autorka dokumentarnog filma “Lauš” o Žarku… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Povratak devedesetih: "Novosti" targetiraju studente zbog hrvatskog državljanstva
Radio 021 pre 2 satajoš 11 povezanih