Повезане вести
Боже, ниси ми ваљда дао ћерку да би ми је узео? Марко Булат: Нисам знао да ли ће да преживи ноћ, а ја морам да радим!
Мондо 18.11.2023
Марко Булат испричао је потресну причу и присетио се агоније кроз коју су прошли он и његова супруга након рођења ћеркице. Марко Булат испричао је потресну причу и присетио се агоније кроз коју су прошли он и његова супруга… »
"Боже, ниси ми ваљда дао дете да би ми га: Узео?" Исповест Марка Булата тера сузе на очи: "Имала је 950 грама када се родила"…
Блиц 18.11.2023
Своју потресну животну причу и тежак пут његове супруге и ћеркице поделио је са јавношћу певач Марко Булат. - Били смо код гинеколога у осам увече, у пола десет су почели болови. Почнем да записујем у свеску на колико се… »
"Боже, ниси ми ваљда дао дете да би ми га узео" Исповест Марка Булата кида душу: Нису знали да ли ће његова ћерка преживети…
Курир 18.11.2023
Сви родитељи жељно ишчекују дан када ће њихова беба доћи на свет и улепшати им живот новом прелепом улогом коју ће добити њеним рођењем. Ипак, то се некада изјалови, те то новорођенче порани. Упркос томе што теже неколико… »
Вести дана »
Дмитријев: Састанак Путина и Трампа ће се одржати касније него што је било планирано
Блиц пре 3 сатајош 9 повезаних
Ноћас померамо сат уназад Најтеже је током првих седам дана, тело тешко подноси промену, како се прилагодити? Последице су бројне, ово су најчешћи симптоми
Дневник пре 40 минутајош 6 повезаних
Мушкарац тешко повређен када је на њега пао аутомобил са дизалице у Батајници
РТС пре 39 минутајош 13 повезаних