Povezane vesti
Vučević: Kao što vetar duva u Banatu, tako ćemo i mi 17. decembra da ”oduvamo” političku konkurenciju
Euronews 18.11.2023
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević obišao je danas članove te stranke širom Banata. Posetu je počeo u Zrenjaninu gde je poručio da onako kako "vetar duva u Banatu", tako će i naprednjaci "17. decembra da oduvaju političku konkurenciju" "Da… »
"Mladi su budućnost Srbije" Vidović i Jovanović razgovarali sa omladinom Beograda
Kurir 18.11.2023
Кandidatkinja sa liste „ ALEКSANDAR VUČIĆ-Beograd ne sme da stane“ Vesna Vidović i član Glavnog odbora SNS Mihailo Jovanović, razgovarali su sa omladinom Beograda o položaju mladih u Srbiji, mladima u IT sektoru, ali i o podršci koju dobijaju od… »
Predsednik SNS-a u poseti Zrenjaninu poručio biračima: "17. decembra 'oduvaćemo' političku konkurenciju"
Telegraf 18.11.2023
Vučević ocenio da su izbori "teški, ali i vrlo jednostavni" Predsednik Srpske napredne stranke obišao je danas naprednjake u Zrenjaninu. Tom prilikom predesednik Vučević je naglasio: "Vetar duva u Banatu, tako ćemo i mi 17. decembra da 'oduvamo'… »
Vučević u Zrenjaninu: Vetar duva u Banatu, tako ćemo i mi 17. decembra da ”oduvamo”političku konkurenciju
Večernje novosti 18.11.2023
PREDSEDNIK Srpske napredne stranke obišao je danas naprednjake u Zrenjeninu. Foto: SNS Tom prilikom predesednik Vučević je naglasio: - Vetar duva u Banatu, tako ćemo i mi 17. decembra da ”oduvamo”političku konkurenciju. Da oduvamo one koji ne znaju ništa… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Beta pre 22 minutajoš 56 povezanih

Bajatović: Odlaganje američkih sankcija omogućava NIS-u da preživi
N1 Info pre 31 minutajoš 37 povezanih

Duvaće vetar, pucaće gromovi: Najnovije upozorenje rmhz: Velika količina padavina sručiće se na ove delove Srbije
Blic pre 31 minutajoš 34 povezane

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 3 povezane