Повезане вести

Вучевић: Као што ветар дува у Банату, тако ћемо и ми 17. децембра да ”одувамо” политичку конкуренцију

Вучевић: Као што ветар дува у Банату, тако ћемо и ми 17. децембра да ”одувамо” политичку конкуренцију

Еуроневс 18.11.2023
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић обишао је данас чланове те странке широм Баната. Посету је почео у Зрењанину где је поручио да онако како "ветар дува у Банату", тако ће и напредњаци "17. децембра да одувају… »
"Млади су будућност Србије" Видовић и Јовановић разговарали са омладином Београда

"Млади су будућност Србије" Видовић и Јовановић разговарали са омладином Београда

Курир 18.11.2023
Кандидаткиња са листе „ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Београд не сме да стане“ Весна Видовић и члан Главног одбора СНС Михаило Јовановић, разговарали су са омладином Београда о положају младих у Србији, младима у ИТ сектору, али и о подршци… »
Председник СНС-а у посети Зрењанину поручио бирачима: "17. децембра 'одуваћемо' политичку конкуренцију"

Председник СНС-а у посети Зрењанину поручио бирачима: "17. децембра 'одуваћемо' политичку конкуренцију"

Телеграф 18.11.2023
Вучевић оценио да су избори "тешки, али и врло једноставни" Председник Српске напредне странке обишао је данас напредњаке у Зрењанину. Том приликом предеседник Вучевић је нагласио: "Ветар дува у Банату, тако ћемо и ми 17… »
Вучевић у Зрењанину: Ветар дува у Банату, тако ћемо и ми 17. децембра да ”одувамо”политичку конкуренцију

Вучевић у Зрењанину: Ветар дува у Банату, тако ћемо и ми 17. децембра да ”одувамо”политичку конкуренцију

Вечерње новости 18.11.2023
ПРЕДСЕДНИК Српске напредне странке обишао је данас напредњаке у Зрењенину. Фото: СНС Том приликом предеседник Вучевић је нагласио: - Ветар дува у Банату, тако ћемо и ми 17. децембра да ”одувамо”политичку конкуренцију. Да… »

Вести дана »