Povezane vesti
Dino Merlin zagrejao atmosferu u Areni, pa se obratio publici emotivnim rečima: „Ganut sam, svoju intimu predajem vama“
Nova 18.11.2023
Dino Merlin večeras nastupa za publiku u Beogradu. Popularni pevač zakazao je četiri koncerta u beogradskoj Štark areni, a ovu seriju započeo je večerašnjim nastupom. Dino Merlin pojavio se pred svojim vernim fanovima u bordo odelu, a onda je… »
Isto kao i pre 15 godina! Merlin izveo Ivanu Banfić pa zapevali čuveni hit, a onda se pojavio još jedan gost iznenađenja
Kurir 18.11.2023
Dino Merlin je počeo koncert pesmom “Da šutiš” i izazvao opšte oduševljenje fanova koji su skandirali njegovo ime. Kako je veče odmicali, nizali su se veliki hitovi, a onda je došao trenutak noći. Naime, Merlin je na binu izveo Ivanu Banfić… »
„Ovo je moj grad“: Dino Merlin započeo koncert u Beogradu, u prvim redovima okupio javne ličnosti
Nova 18.11.2023
Popularni pevač, Dino Merlin, održaće večeras prvi od četiri koncerta u Beogradu, a fanovi su satim pre početka nastupa počeli da pristižu u Arenu. Ispred Arene satima pre početka koncerta okupili su se fanovi popularnog pevača. Brojne javne… »
Je L' ovo MOJ BEOGRAD?! Dino Merlin se obratio krcatoj Areni na koncertu - ovo su mu bile prve reči u Srbiji!
Mondo 18.11.2023
Dino Merlin večeras održava prvi od četiri koncerta u Areni. Dino Merlin večeras održava prvi od četiri koncerta u Areni Počeo je prvi koncert Dina Merlina u prepunoj Areni. Koncert je počeo pesmom "Da šutiš" zbog koje je odmah hiljade i hiljade… »
"Sada za mene nastupa najdublji trenutak" Dino Merlin se obratio svim Srbima u areni, rešio je da, kako sam kaže, preda…
Kurir 18.11.2023
Čuveni kantautor Dino Merlin (61) održao je večeras prvi od četiri u nizu koncerata u srpskoj prestonici. Merlin se u jednom momentu obratio publici, te predstavio novu pesmu. - Sada za mene nastupa najdublji trenutak mene. Kada svoju intimu predajem… »
Počeo koncert Dina Merlina! Sa ovom pesmom otvorio spektakl, publika već pala u trans (video)
Kurir 18.11.2023
Dino Merlin je počeo koncert pesmom “Da šutiš” i izazvao opštu histeriju fanova koji su skandirali njegovo ime. On se na bini pojavio u bordo odelu i crnoj košulji, a atmosfera je na samom početku bila na zavidnom nivou. 00:18 Delirijum u… »
Prvo obraćanje Dina Merlina! Uputio jake reči svojim fanovima u Srbiji, dirnuo tačno u srce, a onda zapevao ovu pesmu
Kurir 18.11.2023
Dino Merlin, večeras održava prvi od svoja četiri koncerta u Beogradu. Uzbuđenje pred ceo događaj je bilo veliko, a u prvim redovima su bili samo najvatreniji fanovi. Ni poznatih nije manjkalo, te se tako većina estradnjaka sjatila na Merlinov… »
Dok kolona ljud čeka koncert Dina Merlina, poznati košarkaš se šunja iz arene! Naša ekipa sve zabeležila, ekskluzivan…
Kurir 18.11.2023
Dva sata pred početak prvog koncerta Dina Merlina u Beogradu ispred Arene vlada “opsadno” stanje. Horde fanova regionalne zvezde čekaju u redovima kako bi prošli sve rigorozne bezbednosne procedure i ušli u koncertni prostor. 00:15 Kolone ljudi… »
Senida u dugoj crnoj budni pokušala da uđe neprimetno na koncert Dina Merlina! Šokirala izjavom, ono što svi čekaju se…
Kurir 18.11.2023
Popularni pevač, Dino Merlin, održaće svoj prvi od četiri koncerta u Beogradu. Ispred Arene našli su se mnogobrojni fanovi, ali i poznati koji pristižu na glavni događaj u gradu. Senidah se pojavila pokušavši da uđe neprimetno. Kako nam je… »
Podigla kosu i pokazala butine: Bivša žena pokidala ispred Arene - pogledajte kako se Danijela "picnula" za koncert!
Mondo 18.11.2023
Manekenka Danijela Dimitrovska na koncertu Dina Merlina u Areni. Manekenka Danijela Dimitrovska na koncertu Dina Merlina u Areni Pevač Dino Merlin održaće večeras u beogradskoj Areni svoj prvi solistički koncert na kojem će izvesti nove pesme, ali i… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama dočekujemo sa 17 femicida od početka godine
Beta pre 2 satajoš 31 povezana
Brnabić: Gaženje dostojanstva Skupštine, raduju se oni koji ne žele prosperitetnu Srbiju
RTV pre 29 minutajoš 130 povezanih
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 23 minutajoš 14 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 59 minutajoš 23 povezane