Povezane vesti
Aleksić: Treba nam 100 kilograma pšenice za 10 litara nafte, ar zemlje u Srbiji vredi koliko džak đubriva
Jug press 18.11.2023
LESKOVAC Miroslav Aleksić – Za Leskovac ZAJEDNO – dr Nenad Zdravković“, kao i njihovi lideri. Nosioc liste Nenad Zdravković smatra da ova koalicija može promeniti vlast u Leskovcu. „Mi moramo Leskovac vratiti Leskovčanima. Sinergija koje su ove tri… »
Goran Cvetanović: Svako se kreće u granicama svoje pokvarenosti
Jugmedia 18.11.2023
Lider Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Leskovac Goran Cvetanović izjavio je na predizbornom mitingu u Grdelici da se pojedini opozicionari okupljaju s istomišljenicima u lokalu “sumnjivog morala”, a SNS u Domu kulture. On je tim povodom… »
Cvetanović tvrdi da je Miroslav Aleksić danas u Leskovcu okupio svoje pristalice u „lokalu sumnjivog morala“
Rešetka 18.11.2023
Lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović kazao je danas na predizbornom mitingu u Grdelici da je opoziciona koalicija “Srbija protiv nasilja” u Leskovcu danas držala tribinu u “jednom lokalu sumnjivog morala”,a da okupljeni simpatizeri SNS-a sa… »
Vesti dana »

Reakcije nakon vojne parade: Pokazivanje mišića ili "labudova pesma"
Radio 021 pre 31 minutajoš 131 povezana

Adriana posle finala: Nadam se da će doći moj trenutak Vilagoš osma na svetu, ništa od medalje!
Sport klub pre 41 minutajoš 39 povezanih

Adriana: Ostaje žal jer sam znala da sam spremna za daljine preko 65 metara
Sportski žurnal pre 11 minutajoš 25 povezanih

Temperatura pada za 25 stepeni! Od ovog datuma tople dane zameniće pljuskovi i drastično zahlađenje
Alo pre 3 satajoš 25 povezanih