Повезане вести

Вид је пропадао, боје су нестајале, а онда је: Схватила...Тијана је из године у годину све мање видела, сада је практично…

Вид је пропадао, боје су нестајале, а онда је: Схватила...Тијана је из године у годину све мање видела, сада је практично…

Блиц 19.11.2023
- Масажом се бавим откако сам завршила средњу школу. Прво сам стажирала шест месеци у Дому здравља Врачар, а затим ту неко време и радила. Имала сам велику срећу да наилазим на освешћене послодавце којима није представљало… »
Ораница у Каћу као вила на Дедињу! Рекордне цене њива у овом делу Србије, сви се грабе да добију своје парче земље: Ево за…

Ораница у Каћу као вила на Дедињу! Рекордне цене њива у овом делу Србије, сви се грабе да добију своје парче земље: Ево за…

Блиц 19.11.2023
Најскупља ораница ове године, продата је у Каћу за милион и по евра, више од 750.000 евра по хектару, подаци су Републичког геодетског завода. Иако ово није усамљен случај, годинама њиве у Каћу достижу рекордне цене. Каћ, село… »
Плодна земља се продаје по рекордним ценама: Војвођанска ораница као вила на Дедињу

Плодна земља се продаје по рекордним ценама: Војвођанска ораница као вила на Дедињу

Нова 19.11.2023
Најскупља ораница ове године, продата је у Каћу за милион и по евра, више од 750.000 евра по хектару, подаци су Републичког геодетског завода. Иако ово није усамљен случај, годинама њиве у Каћу достижу рекордне цене. Каћ, село… »
Ораница у Каћу је ове године најскупље продата плодна земља

Ораница у Каћу је ове године најскупље продата плодна земља

Мој Нови Сад 19.11.2023
Најскупља ораница ове године, продата је у Каћу за милион и по евра, више од 750.000 евра по хектару, подаци су Републичког геодетског завода. Иако ово није усамљен случај, годинама њиве у Каћу достижу рекордне цене. Каћ је… »

Вести дана »