Povezane vesti
Vid je propadao, boje su nestajale, a onda je: Shvatila...Tijana je iz godine u godinu sve manje videla, sada je praktično…
Blic 19.11.2023
- Masažom se bavim otkako sam završila srednju školu. Prvo sam stažirala šest meseci u Domu zdravlja Vračar, a zatim tu neko vreme i radila. Imala sam veliku sreću da nailazim na osvešćene poslodavce kojima nije predstavljalo problem to što ne… »
Oranica u Kaću kao vila na Dedinju! Rekordne cene njiva u ovom delu Srbije, svi se grabe da dobiju svoje parče zemlje: Evo za…
Blic 19.11.2023
Najskuplja oranica ove godine, prodata je u Kaću za milion i po evra, više od 750.000 evra po hektaru, podaci su Republičkog geodetskog zavoda. Iako ovo nije usamljen slučaj, godinama njive u Kaću dostižu rekordne cene. Kać, selo nadomak Novog… »
Plodna zemlja se prodaje po rekordnim cenama: Vojvođanska oranica kao vila na Dedinju
Nova 19.11.2023
Najskuplja oranica ove godine, prodata je u Kaću za milion i po evra, više od 750.000 evra po hektaru, podaci su Republičkog geodetskog zavoda. Iako ovo nije usamljen slučaj, godinama njive u Kaću dostižu rekordne cene. Kać, selo nadomak Novog… »
Oranica u Kaću je ove godine najskuplje prodata plodna zemlja
Moj Novi Sad 19.11.2023
Najskuplja oranica ove godine, prodata je u Kaću za milion i po evra, više od 750.000 evra po hektaru, podaci su Republičkog geodetskog zavoda. Iako ovo nije usamljen slučaj, godinama njive u Kaću dostižu rekordne cene. Kać je privukao pre pet… »
Vesti dana »
BLOG: Nišlije u šetnji do Merošine, protesti na Novom Beogradu, Ljubljani, Luksemburgu
N1 Info pre 10 minutajoš 11 povezanih
Hamas oslobodio tri izraelska taoca, Izrael oslobađa 183 zatvorenika
Vreme pre 10 minutajoš 14 povezanih
(Mapa) prognoza za vikend za depresiju! Mraz, magla, jak vetar i smrzavanje: Rhmz popalio alarme, oprez u ovim situacijama
Blic pre 4 satijoš 12 povezanih
MUP: Uhapšene dve osobe osumnjičene za napad na inspektore Ministarstva za rad u Aranđelovcu
Insajder pre 28 minutajoš 5 povezanih