Povezane vesti

Vučićev blam godine, na Pinku pomesao Lajbnica i Lajpcig VIDEO

Vučićev blam godine, na Pinku pomesao Lajbnica i Lajpcig VIDEO

Nova 19.11.2023
Sve je to slično... Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, napravio je malu grešku u koracima, žargonski rečeno i koristeći njemu blisku košarkašku terminologiju. Vučić je tokom gostovanja na televiziji Pink gvorio o utakmici Crvene zvezde protiv… »
Vučić: Skidam kapu Zvezdi u fudbalu

Politika 19.11.2023
Nerviram se, sekiram, se prosto žao mi je… A sad da ih kritikujem? Pa čekajte ljudi, jedan igrač Lajpciga- Ćavi Simons, vredi više nego cela Zvezda, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić o rezultatima crveno-belih u Ligi šampiona. „Mi u… »

Sportski žurnal 19.11.2023
”Mi u košarci imamo šta da tražimo, ne zato što smo mnogo talentovaniji, nego zato što Zvezda i Partizan imaju više para nego bilo koji drugi tim od države”. - Nerviram se, sekiram, se prosto žao mi je… A sad da ih kritikujem? Pa čekajte… »
Vučić: "Za nas nije Liga šampiona, niko u Evroligi ne dobija para od države koliko Partizan i Zvezda"

Vučić: "Za nas nije Liga šampiona, niko u Evroligi ne dobija para od države koliko Partizan i Zvezda"

Sportske.net 19.11.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić smatra da Liga šampiona nije takmičenje gde srpski klubovi mogu ravnopravno da igraju sa evropskim rivalima. Zahvaljujući dobrim rezultatima u Evropi u prethodnim sezonama, ova je bila istorijska budući… »
''Ja se sekiram, prosto mi je žao... A sad da ih kritikujem?'' Predsednik Vučić o učešću Crvene zvezde u Ligi šampiona

''Ja se sekiram, prosto mi je žao... A sad da ih kritikujem?'' Predsednik Vučić o učešću Crvene zvezde u Ligi šampiona

Večernje novosti 19.11.2023
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, pričao je o Crvenoj zvezdi i njenim igrama u Ligi šampiona. Printskrin/Instagram/buducnostsrbijeav Utakmicu protiv Lajpciga Vučić je gledao uživo na stadionu "Rajko Mitić". - Ja se nerviram, ja se sekiram… »
Da kritikujem zvezdu jer Lajpcig vodi? Vučić: U košarci dajemo više od svih u Evropi, u fudbalu nam Liga šampiona daleko

Da kritikujem zvezdu jer Lajpcig vodi? Vučić: U košarci dajemo više od svih u Evropi, u fudbalu nam Liga šampiona daleko

Mondo 19.11.2023
Predsednik Srbije govorio je o ulaganjima u fudbalu i košarci. Predsednik Srbije govorio je o ulaganjima u fudbalu i košarci. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o svom odlasku sa sinom na utakmicu Crvena zvezda - Red Bul Lajpcig i o… »

Vesti dana »