Povezane vesti
Deci izgradio kuću od 900 kvadrata, a oni ga svi napustili! Potresna priča Bosanca - ćerka čak pokušala da ga ubije
Mondo 19.11.2023
Ćerka je htela da ga ubije, a žena ga je uz pomoć ucene isterala iz velike kuće. Ćerka je htela da ga ubije, a žena ga je uz pomoć ucene isterala iz velike kuće. Šemso Ibrahimović (88) iz Bosne davnih dana doživeo je gorku sudbinu, a… »
Ibrahimović deci izgradio dom od 900 m², dao sve što ima, jezivo je šta su uradili: "Ako ćeš nekog kleti..."
Telegraf 19.11.2023
Imao sam i sina, koji je godinu dana stariji od moje kćeri, stradao je u kanalu. Sagradio sam mu automehaničarsku radionicu. Dva puta me skoro ubio, jer sam branio njegovu ženu od batina, jedva sam ostao živ, priča Ibrahimović. Šemsu Ibrahimovića… »
Vesti dana »
"Putin će morati da proguta svoj ponos"! Poznati istoričar smatra da će Zapad prozreti njegov blef!
Kurir pre 3 minutajoš 5 povezanih
Nije htela lopta u Šmajhelovu mrežu: Srbija dominirala, ali nije uspela da se plasira u četvrtfinale Lige nacija
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih
Kim Džong Un sastao se sa ruskim ministrom prirodnih resursa Aleksandrom Kozlovom
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Si Đinping na samitu G20: Veštačka inteligencija ne bi trebalo da bude "igra bogatih zemalja"
Blic pre 39 minutajoš 1 povezana