Povezane vesti
"Da čujem, kako to izgleda?!" Merlin publiku izazvao pitanjem, nakon što je posle 8 godina prvi put nastupao u Beogradu!
Mondo 19.11.2023
U jednom trenutku napravio je pravu pometnju pitanjem za svoju publiku. U jednom trenutku napravio je pravu pometnju pitanjem za svoju publiku. Dino Merlin održao je sinoć prvi od četiri koncerta u Beogradu, i već je uspeo da razneži publiku svojim… »
"Ovo je jedna teža strana mene": Dina Merlina preplavile emocije na koncertu u Beogradu: "Posebno sam ganut, sledi najdublji…
Blic 18.11.2023
Čuveni kantautor Dino Merlin (61) održao je večeras prvi od četiri u nizu koncerata u srpskoj prestonici. Merlin se u jednom momentu obratio publici, te predstavio novu pesmu. - Sada za mene nastupa najdublji trenutak mene. Kada svoju intimu predajem… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 31 povezana
Tužilaštvo ispituje da li je boske prao pare: Dat nalog jedinici za finansijske istrage da se utvrdi poreklo imovine osumnjičenog za ubistvo Nešovića!
Blic pre 1 satjoš 76 povezanih
Vreme se konačno stabilizuje: Čubrilo najavio više sunca, ali upozorio i na nove pljuskove i moguće nevreme
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane
Vozač ušao u suprotan smer kod tunela Laz, hitno upozorenje razglasom sprečilo nesreću
Insajder pre 31 minutajoš 19 povezanih
Dvojica Hrvata i jedan Crnogorac sude večerašnji derbi Partizan - Zvezda u ABA ligi
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane