Повезане вести

„Мислио сам да је нешто експлодирало“: Стравична несрећа у Сјеници, младић ударио у трафостаницу, лекари му се боре за живот…

„Мислио сам да је нешто експлодирало“: Стравична несрећа у Сјеници, младић ударио у трафостаницу, лекари му се боре за живот…

Нова 19.11.2023
Нешто после поноћи, мир у близини сјеничког гробља прекинуо је гласан ударац. Аутомобил који се кретао јако великом брзином ударио је у трафостаницу, узрокујући шок и узнемиреност међу мештанима. Други додаје да живи у близини… »
"Мислили смо да је експлозија": Младић се закуцао у трафостаницу у Сјеници, лекари му се боре за живот (видео)

"Мислили смо да је експлозија": Младић се закуцао у трафостаницу у Сјеници, лекари му се боре за живот (видео)

Блиц 19.11.2023
Нешто после поноћи, мир у близини сјеничког гробља прекинуо је гласан ударац. Аутомобил који се кретао јако великом брзином ударио је у трафостаницу, узрокујући шок и узнемиреност међу мештанима. Сведоци су целу сцену описали… »
Чуо се јак ударац, мислили смо да је експлозија: Страшна несрећа у Сјеници, младић се забио у трафо - мештани затекли језиву…

Чуо се јак ударац, мислили смо да је експлозија: Страшна несрећа у Сјеници, младић се забио у трафо - мештани затекли језиву…

Курир 19.11.2023
Током ноћи у Сјеници је дошло до тешке саобраћајне несреће када је младић изгубио контролу над возилом, слетео са пута и ударио у трафо-станицу која се налази поред. - Чуо се јак ударац, прво смо помислили да је нешто… »
"Мислио сам да је нешто експлодирало": Младић ударио у трафостаницу у Сјеници, лекари му се боре за живот

"Мислио сам да је нешто експлодирало": Младић ударио у трафостаницу у Сјеници, лекари му се боре за живот

Телеграф 19.11.2023
Младић је у болници у критичном стању. Нешто после поноћи, мир у близини сјеничког гробља прекинуо је гласан ударац. Аутомобил који се кретао јако великом брзином ударио је у трафостаницу, узрокујући шок и узнемиреност међу… »

Вести дана »