Повезане вести
Олуја оковала Бугарску, две особе страдале, становници очајни: „Овакво невреме никада нисмо доживели“
Нова 19.11.2023
Две особе су изгубиле живот у јаком невремену које је захватило велике делове Бугарске. Полиција је у суботу саопштила да је мушкарац погинуо када је његов комби ударио у оборено дрво на главном булевару у Софији, док је у Варни… »
У Бугарској двоје погинуло у невремену, многи без струје
Н1 Инфо 19.11.2023
Две особе изгубиле су живот у олуји која је захватила велике делове Бугарске током које су јак ветар, киша и снег нанели озбиљну штету и пореметили снабдевање струјом градова и села, саопштили су данас званичници. Становници… »
Две жртве невремена у Бугарској
Еуроневс 19.11.2023
Две особе су изгубиле живот у јаком невремену које је захватило велике делове Бугарске. Полиција је у суботу саопштила да је мушкарац погинуо када је његов комби ударио у оборено дрво на главном булевару у Софији, док је у Варни… »
Страшно невреме у комшилуку Србије! Олуја захватила велике делове Бугарске, јака киша и снег изазвали хаос, погинуло двоје…
Курир 19.11.2023
У Бугарској су две особе изгубиле живот у олуји која је захватила велике делове земље, током које су јак ветар, киша и снег нанели озбиљну штету и пореметили снабдевање струјом градова и села, саопштили су данас званичници… »
Невреме прави хаос у комшилуку: Две особе погинуле у Бугарској
Телеграф 19.11.2023
Олујни ветар и јака киша и снег нанели су велику штету и пореметили снабдевање електричном енергијом у градовима и селима. Две особе су изгубиле живот у јаком невремену које је захватило велике делове Бугарске. Полиција је у… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 1 сатјош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана