Povezane vesti
Cigle, čunjevi, lanci i katanci: Scena sa parkinga u Železniku izazvala bes građana: Čovek sam sebi napravio, mi ostali smo…
Blic 19.11.2023
Mnogi Beograđani imaju problema sa manjkom parking mesta, a u pojedinim naseljima neki su toliko bahati da su javna parking mesta rešili da prisvoje! Takva situacija je u Mirijevu, ali i u Železniku. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se… »
Bahato ponašanje vozača u Železniku: "Ovako sebi čuvaju parking, a mi ostali smo ovce što jurimo!" nije realno da ovo rade…
Kurir 19.11.2023
Mnogi Beograđani imaju problema sa manjkom parking mesta, a u pojedinim naseljima neki su toliko bahati da su javna parking mesta rešili da prisvoje! Takva situacija je u Mirijevu, ali i u Železniku. Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Mama ti krava“: Odbornici vlasti i opozicije se vređaju na sednici o smeni gradonačelnika Novog Sada
Nova pre 19 minutajoš 17 povezanih
Terza urlikao zbog trudne Milice, a onda odveo sofiju u krevet! Ljubavni par ispod pokrivača sumirao utiske nakon ulaska bivše verenice (video)
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
Vučić: Prema istraživanju, najveći problem građanima u Srbiji su nasilni protesti
Beta pre 48 minutajoš 15 povezanih
Jodžir završio u policiji pošto mu je zapaljen golf! Evo šta je rekao nakon incidenta, ima svoju teoriju
Kurir pre 42 minutajoš 15 povezanih