Povezane vesti
„Bili smo demokrate i patriote, a ti ni jedno ni drugo“: Marko Jakšić tvrdi da ga BIA prati, poslao pismu Vučiću
Nova 19.11.2023
Jedan od nekada najznačajnijih lidera Srba sa Kosova, sada vođa Otadžbine, Marko Jakšić, saopštio je da ga je BIA navodno stavila na meru praćenja i zadržavanja na administrativnim prelazima. „U svojoj 73. godini ja sam postao interesantan ovoj službi… »
„Bio sam gospodar samo života, ti si sada gospodar smrti“: Marko K. Jakšić u pismu Vučiću tvrdi da ga prati BIA
Danas 19.11.2023
Jedan od nekada najznačajnijih lidera Srba sa Kosova, sada vođa Otadžbine, Marko K. Jakšić, saopštio je da ga je BIA navodno stavila na meru praćenja i zadržavanja na administrativnim prelazima. Ovo pismo je Danas.rs prvi objavio u četvrtak 16. novembra… »
Vesti dana »
Delu korisnika obaveštenje o curenju amonijaka stiglo putem sistema "Pronađi me"
N1 Info pre 40 minutajoš 24 povezane
Toplotni talas ne posustaje: Temperature i do 39 stepeni, osveženje tek od sredine sedmice
Glas Zaječara pre 46 minutajoš 22 povezane
Sudbina se poigrala sa komšijama - paklen put u nokaut fazi za Hrvatsku, Bosna i Hercegovina sanja čudo
RTS pre 1 minutjoš 44 povezane
Sučić: Rekao sam Modriću posle meča da igra kao da mu je 20 Ovo su svi parovi i termini 1/16 finala Kolumbija poslala Portugal na Hrvatsku
Sport klub pre 1 satjoš 32 povezane
Potpisan Ugovor za obezbeđivanje sredstava za završne radove na Hramu Svetog Save
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih