Повезане вести
Велико изненађење у АБА лиги: Мега просула велику предност и изгубила
Нова 19.11.2023
Крка славила у Београду. Кошаркаши Меге поражени су код куће од Крке резултатом 72:77 у мечу 8. кола АБА лиге. Мега је у другој деоници стекла двоцифрену предност и деловало је да је преломила меч пошто је на полувреме отишла са… »
Први пораз Реала у сезони, Уникаха славила у Мадриду (видео)
Спортски журнал 19.11.2023
Изабраници Ћус Матеа су потпуно неочекивано изгубили од гостију из Малаге пошто су у једном тренутку водили чак 21 разлике. Кошаркаши Реала доживели су први пораз у сезони пошто су у мечу 10. кола шпанске АЦБ лиге поражени код… »
Уникаха прекинула реалов низ непобедивости: Екипа из Малаге прва пронашли ''лек'' за мадриђане
Вечерње новости 19.11.2023
Кошаркашки клуб Реал Мадрид забележио је први пораз у сезони. Уникаха је у утакмици 10. кола АЦБ лиге била боља резултатом 99:93. ФОТО: ЕПА Сјајно шутерско поподне видели смо у "Визинк центру" где су и једни и други погодили по… »
Не помаже ни +21 – први пораз Реала, Уникаха боља у Мадриду
Спорт клуб 19.11.2023
Кошаркаши Реал Мадрида претрпели су први пораз у сезони. Уникаха је у утакмици 10. кола АЦБ лиге била боља резултатом 99:93. Изгледало је да ће то бити још једна рутинска победа у „ВиЗинк“ центру за Реал Мадрид. Имао је актуелни… »
Вести дана »

"Видео сам то на њиховим лицима" Пешић отворио душу после дебакла на Еуробаскету: Оно што сам рекао после Париза мислим и сада!
Курир пре 1 сатјош 31 повезана

Понош: Вучић покушава да се придигне придржавајући се за војску, али је политички мртвац
Нови магазин пре 1 сатјош 5 повезаних

Институт ИДЕА: Урушавање демократије у већини света, Србија на средини лествице од 173 земље
Н1 Инфо пре 1 сатјош 2 повезане