Povezane vesti

"Ne osećam se dobro" Prvo oglašavanje Milana Miloševića nakon što su mu se majci borili za život, veoma emotivno

"Ne osećam se dobro" Prvo oglašavanje Milana Miloševića nakon što su mu se majci borili za život, veoma emotivno

Kurir 19.11.2023
Kako smo već danas pisali, majka voditelja Milana Miloševića završila je u bolnici u Sremskoj Mitrovici. Izvor je govorio za naš portal, te je otkrio da je bilo baš stresno, pritisak joj je skočio iznad 200, u bolnicu je primljena bez svesti… »
Majka milana miloševića primljena u bolnicu, borili joj se za život! Drama u domu poznatog voditelja, hitno napustio Beograd

Majka milana miloševića primljena u bolnicu, borili joj se za život! Drama u domu poznatog voditelja, hitno napustio Beograd

Kurir 19.11.2023
Milan Milošević danas je preživeo dramu. Naime, voditeljova majka hitno je primljena u bolnicu u Sremskoj Mitrovici. Izvor blizak porodici navodi za Kurir da je ona bila bez svesti i da su joj se lekari borili za život. - Bilo je baš stresno… »
"Otac je mogao da mi uništi život": Milan Milošević priznao da ga je tata naterao na nešto što nije želeo: "Plakao sam i…

"Otac je mogao da mi uništi život": Milan Milošević priznao da ga je tata naterao na nešto što nije želeo: "Plakao sam i…

Blic 19.11.2023
Voditelj Milan Milošević nedavno se ponovo vratio na "Pink", a sada je otkrio detalj iz svoje prošlosti zbog kojeg je bio nesrećan. Kako ističe voditelj "Zadruge", otac ga je upisao u školu u koju on nije želeo, pa se ubrzo, bez njegovog znanja… »

Vesti dana »