Povezane vesti
"Ja sam ga venčao, a kad je umro, uskočio sam u njegove cipele" Laušević i Josif Tatić su bili kumovi a ovaj detalj niko…
Kurir 20.11.2023
Pokojni glumci Žarko Laušević i Josif Tatić bili su kumovi, što je malo poznato široj javnosti. Laušević je jednom prilikom pričao o njihovom kumstvu, dok je govorio o predstavi u kojoj su obojica igrali. - Ovu ulogu je, sticajem okolnosti… »
Lauš je bio kum josifa tatića: Žarko je ovako pričao o njemu: "Ja sam ga venčao, a kad je umro uskočio sam u njegove…
Blic 20.11.2023
Poznati glumac Žarko Laušević napustio nas je prošle nedelje u 63. godini života, dok mnogi ne znaju da je bio kum čuvenom kolegi Josifu Tatiću, koji je preminuo 2013. godine. Žarko je jednom prilikom pričao o njihovom kumstvu, dok je govorio o… »
Vesti dana »
(Foto) asadova vojska na kolenima: Otvorio se novi front na Bliskom istoku: Pobunjenici zauzeli Alep, ruski avioni bombarduju grad
Blic pre 22 minutajoš 27 povezanih
Pojačane mere bezbednosti na Kosovu posle eksplozije na kanalu za vodu
BBC News pre 28 minutajoš 91 povezana
Gligorijević: Ne bih ponižavala srednjoškolce da sam na mestu funkcionera, mladi su, imaju ideale
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Oslobođeni Želtoje i Pustinjka: Rusi prodiru ka Pokrovsku (mapa sukoba)
Pravda pre 1 satjoš 11 povezanih
Borelj: Odlazim iz Brisela frustriran jer nismo uspeli da zaustavimo masakr u Gazi
RTV pre 4 satijoš 9 povezanih