Повезане вести
Погинуо је с 28 година, борећи се за свој народ! Наша певачица о оцу који је страдао у Олуји - Завршила у сигурној кући!
Мондо 20.11.2023
Певачица Александра Бурсаћ отворила је душу о отац који је преминуо пре више од три деценије у Олуји. Певачица Александра Бурсаћ отворила је душу о отац који је преминуо пре више од три деценије у Олуји. Александра Бурсаћ је… »
"Прошао му је метак кроз главу и заглавио се" Александра Бурсаћ о тешком детињству, смрти оца, због овог је била у сигурној…
Курир 20.11.2023
Певачица Александра Бурсаћ открила је да јој је отац умро пре више од три деценије у Олуји. - Имала сам две и по године, причала сам са сестром скоро и мислим да је лакше што га не познајем - казала је Александра Бурсаћ на… »
Вести дана »

Општина плаћа чување унука: Због недостатка места у вртићима бака-дека сервис биће финансиран из буџета, а ово је једини услов
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Пољски шеф дипломатије упозорио Европу на могуће руске нападе: Требало би да будемо спремни да се томе супротставимо
Курир пре 2 минутајош 1 повезана

"Добра прилика за размену мишљења": Ивица Дачић се у Лондону састао са колегама из региона
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана