Povezane vesti

"Posle mame SAD si mi otišao i ti" Oglasila se ćerka Mirka koji je poginuo u sudaru sa ocem košarkaša Peđe Stojakovića

"Posle mame SAD si mi otišao i ti" Oglasila se ćerka Mirka koji je poginuo u sudaru sa ocem košarkaša Peđe Stojakovića

Mondo 20.11.2023
Od muškarca koji je poginuo posle sudara sa ocem Peđe Stojakovića se bolnim rečima oprostila njegova ćerka, kao i sadašnja žena. Od muškarca koji je poginuo posle sudara sa ocem Peđe Stojakovića se bolnim rečima oprostila njegova ćerka, kao i… »
"Život je tako kratak": Potresne objave prijatelja Mirka koji je poginuo nakon sudara sa ocem Peđe Stojakovića u Borči…

"Život je tako kratak": Potresne objave prijatelja Mirka koji je poginuo nakon sudara sa ocem Peđe Stojakovića u Borči…

Blic 20.11.2023
"Danas imam dva anđela čuvara tamo gore. Uvek ću te voleti burazeru i pozdravi mi ćaleta." Od Mirka M. (60) iz Beograda koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Borči kada je automobil u kom je bio suvozač nakon sudara sa drugim vozilom kojim je… »
"Posle mame otišao si i ti": Bolan oproštaj ćerke od nastradalog Mirka u Borči: Poginuo nakon sudara sa ocem Peđe…

"Posle mame otišao si i ti": Bolan oproštaj ćerke od nastradalog Mirka u Borči: Poginuo nakon sudara sa ocem Peđe…

Kurir 20.11.2023
Mirko M. (60) iz Beograda u četvrtak je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Borče kada je automobil u kom je bio suvozač nakon sudara sa drugim vozilom, kojim je upravljao Miodrag, otac košarkaša Peđe Stojakovića, uleteo u kafić. Od njega se… »

Vesti dana »