Povezane vesti
Bila sam 6. Razred, a pokušali da me kupe za 10 kamila: Šeik prišao mami dok smo bile na odmoru - šok priča Sanje Vučić
Mondo 20.11.2023
Pevačica Sanja Vučić prvi put je otkrila da su njenoj majci nudili bogatstvo u kamilama kao bi je prodala! Pevačica Sanja Vučić prvi put je otkrila da su njenoj majci nudili bogatstvo u kamilama kao bi je prodala! Pevačica Sanja Vučić, nekadašnja članica… »
Sanja Vučić umalo završila u haremu: Šeik nudio 10 kamila za mene! Njenoj mami stigla šokantna ponuda! Haos u Tunisu
Kurir 20.11.2023
Pevačica Sanja Vučić prvi put je otkrila da je kao mala mogla da završi u haremu. Naime, njena majka je dobila ponudu da je proda, ali je to odbila. Kaže da ta epizoda iz života nije bila razlog zbog čega je ona počela ad uči arapski jezik. - Arapski sam… »
Vesti dana »

Deklaracija sa samita u Odesi: Intenziviranje podrške Ukrajini, jačanje sankcija Rusiji
Danas pre 19 minutajoš 4 povezane

Trudnica (47) povređena u udesu: Izgubila kontrolu nad džipom, pa se zakucala u ogradu kuće
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Žakelj optimista: „Siguran sam da ćemo biti bolji, da ćemo uči u meč sa više samopouzdanja“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Preminuo legendarni frontmen američke rok grupe „Bič bojs“ Brajan Vilson
Danas pre 4 satijoš 1 povezana