Povezane vesti
Bila sam 6. Razred, a pokušali da me kupe za 10 kamila: Šeik prišao mami dok smo bile na odmoru - šok priča Sanje Vučić
Mondo 20.11.2023
Pevačica Sanja Vučić prvi put je otkrila da su njenoj majci nudili bogatstvo u kamilama kao bi je prodala! Pevačica Sanja Vučić prvi put je otkrila da su njenoj majci nudili bogatstvo u kamilama kao bi je prodala! Pevačica Sanja Vučić, nekadašnja članica… »
Sanja Vučić umalo završila u haremu: Šeik nudio 10 kamila za mene! Njenoj mami stigla šokantna ponuda! Haos u Tunisu
Kurir 20.11.2023
Pevačica Sanja Vučić prvi put je otkrila da je kao mala mogla da završi u haremu. Naime, njena majka je dobila ponudu da je proda, ali je to odbila. Kaže da ta epizoda iz života nije bila razlog zbog čega je ona počela ad uči arapski jezik. - Arapski sam… »
Vesti dana »
Novaković (NPS): Krivci za smrt 16 ljudi oslobođeni odgovornosti, epizodisti će biti žrtvovani
Beta pre 2 satajoš 88 povezanih
SAD produžile rok Naftnoj industriji Srbije za prodaju ruskog vlasništva
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 30 povezanih
Tužilac Stefanović: Dolovac zadržala uticaj u VST, nema legitimitet struke
Radio 021 pre 1 satjoš 30 povezanih
MMF: Struja u Srbiji skuplja 2026, NIS potencijalni trošak do dve milijarde evra
Bloomberg Adria pre 6 satijoš 15 povezanih
Stefanović (SSP) o ambasadorskoj konferenciji: Vučić govorio kao Milošević pre pada s vlasti
Beta pre 6 satijoš 37 povezanih