Povezane vesti
Novi hrvatski ministar odbrane i dalje student, zamrzao status
N1 Info 20.11.2023
Novi hrvatski ministar obrane Ivan Anušić još je student na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu. Ivan Anušić je 2021. godine završio stručne osnovne studije za trenera, a iste godine upisao je i master studije, koje još nije završio. Nakon što je ta… »
Novi hrvatski ministar odbrane i dalje student
Danas 20.11.2023
Ivan Anušić, novi hrvatski ministar odbrane i dalje je student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Ivan Anušić je 2021. godine završio stručne osnovne studije za trenera, a iste godine upisao je i master studije, koje još nije završio, piše hrvatskti… »
Novi hrvatski ministar odbrane i dalje student, zamrzao status zbog pritiska javnosti
RTS 20.11.2023
Ivan Anušić, novi hrvatski ministar odbrane i dalje je student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Ivan Anušić je 2021. godine završio stručne osnovne studije za trenera, a iste godine upisao je i master studije, koje još nije završio. Reagujući na objavu… »
Vesti dana »
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 1 satjoš 6 povezanih
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana