Povezane vesti

Zašto me ostavi prijatelju, život si mi ulepsao: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu čoveka i psa, Tomo iz…

Zašto me ostavi prijatelju, život si mi ulepsao: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu čoveka i psa, Tomo iz…

RINA 20.11.2023
Zašto me ostavi prijatelju, život si mi ulepsao: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu čoveka i psa, Tomo iz Ivanjice sebi i Vukiju podigao nadgrobni spomenik (FOTO) Ivanjica - Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na… »
Ivanjičanin Tomo podigao spomenik sebi i svom vernom prijatelju, psu Vukiji

Ivanjičanin Tomo podigao spomenik sebi i svom vernom prijatelju, psu Vukiji

Glas Zapadne Srbije 20.11.2023
Ivanjica - Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na svom primeru je pokazao i Tomo Prodanović iz ivanjičkog sela Luke. On je svom najboljem prijatelju, svom pokojnom psu Vukiju, podigao spomenik, ali i sebi odmah pored njegovog za… »
"Zašto me ostavi prijatelju?" Tomo podigao nesvakidašnji nadgrobni spomenik najboljem drugu - Iza svega se krije potresna…

"Zašto me ostavi prijatelju?" Tomo podigao nesvakidašnji nadgrobni spomenik najboljem drugu - Iza svega se krije potresna…

Kurir 20.11.2023
Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na svom primeru je pokazao i Tomo Prodanović iz ivanjičkog sela Luke. On je svom najboljem prijatelju, svom pokojnom psu Vukiju, podigao spomenik, ali i sebi odmah pored njegovog za života. Dugo… »
Potresna priča o prijateljstvu čoveka i psa: Tomo sebi i Vukiji podigao nadgrobni spomenik

Potresna priča o prijateljstvu čoveka i psa: Tomo sebi i Vukiji podigao nadgrobni spomenik

Telegraf 20.11.2023
Kaže da mu je on bio jako veran, više i od ljudi. Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na svom primeru je pokazao i Tomo Prodanović iz ivanjičkog sela Luke. On je svom najboljem prijatelju, svom pokojnom psu Vukiju, podigao… »

Vesti dana »