Povezane vesti
„Žao mi je što nemam tih 20.000 evra kod sebe“: Glumac Ammar Mešić o optužbama tabloida da ruši državu
Nova 20.11.2023
Prorežimski tabloidi obrušili su ne mladog glumca, samo zato što je u maju podržao proteste ''Srbija protiv nasilja.'' Portal ''24 sedam'', objavio je tekst o njemu u kojem se optužuje da od opozicionih političara prima veliki novac da bi napadao režim… »
„Žao mi je što nemam tih 20.000 evra kod sebe“: Glumac Ammar Mešić o optužbama tabloida
N1 Info 20.11.2023
Prorežimski tabloidi obrušili su ne mladog glumca, samo zato što je u maju podržao proteste ''Srbija protiv nasilja.'' Portal ''24 sedam'', objavio je tekst o njemu u kojem se optužuje da od opozicionih političara prima veliki novac da bi napadao režim… »
Vesti dana »
Studentkinja napadnuta kod šatorskog naselja u Beogradu, nasrtaji i na novinarku KRIK-a
Beta pre 21 minutajoš 54 povezane
Studenti pozvali građane na solidarnost sa Dijanom Hrkom: „Moramo čuvati jedni druge“
Nedeljnik pre 41 minutajoš 34 povezane
Sudije i tužioci traže od Ustavnog suda hitnu ocenu ustavnosti Zakona o Generalštabu
Nedeljnik pre 6 satijoš 40 povezanih
(BLOG) Skup podrške Dijni Hrki na Đačkom trgu u Kragujevcu, u Kraljevu ispred SNS-a (VIDEO)
Glas Šumadije pre 2 satajoš 89 povezanih
Vladimir Štimac uhapšen drugi put – tužilaštvo tvrdi da je podstrekavao napad ispred Skupštine
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 29 povezanih