Povezane vesti
Jovanović: Stadion „Čair“ ruglo zbog neodgovorne vlasti
Medijska kutija 20.11.2023
Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini grada Niša kaže da je zbog neodgovorne vlasti stadion „Čair“ u tom gradu istinsko ruglo. -Stadion nije ni okrečen od 2012. U vreme nekadašnjih postava gradske vlasti od… »
Bane Jovanović: Stadion "Čair" je istinsko ruglo zahvaljujući neodgovornoj vlasti
Južne vesti 20.11.2023
Stadion "Čair" nije ni okrečen od 2012. godine i predstavlja istinsko ruglo, a sve zahvaljujući ovoj neodgovornoj vlasti, smatra Branislav Jovanović, odbornik koalicije "Niš, moj grad" u Skupštini Grada. On je dodao da je "u vreme nekadašnjih… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 4 minutajoš 2 povezane
„Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi“: Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 3 minutajoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana