Povezane vesti

Predsednik Vučić obratio se pravim, skrivenim herojima "To su obični ljudi sa velikim srcem" (VIDEO)

Predsednik Vučić obratio se pravim, skrivenim herojima "To su obični ljudi sa velikim srcem" (VIDEO)

Alo 20.11.2023
Predsednik Vučić istako je da pravi heroji nisu na filmskom platnu, to su obični ljudi sa velikim srcem. Predsedik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, objavio je novi spot na svom Instagram nalogu "Avucic". - Pravi heroji nisu na filmskom platnu, to… »
"Ja sam Aleksandar" Verifikovan Vučićev nalog na TikToku

"Ja sam Aleksandar" Verifikovan Vučićev nalog na TikToku

Večernje novosti 20.11.2023
NALOG predsednika Srbije Aleksandra Vučića na TikToku je verifikovan. Foto: Printskrin TikTok Vučić je nedavno otvorio nalog "Ja sam Aleksandar" na ovoj društvenoj mreži. Do sada je na njemu objavio devet video-smimaka. 22.11.2023. - 20:36… »
Vučić objavio novi spot: Pravi heroji nisu na filmskom platnu, to su obični ljudi sa velikim srcem (video)

Vučić objavio novi spot: Pravi heroji nisu na filmskom platnu, to su obični ljudi sa velikim srcem (video)

Večernje novosti 20.11.2023
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi spot na svom Instagram nalogu. Foto: Printskrin - Pravi heroji nisu na filmskom platnu, to su obični ljudi sa velikim srcem. A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic) 22.11.2023. - 20:36… »
Pravi heroji nisu na filmskom platnu, to su obični ljudi sa velikim srcem! Predsednik Vučić: Svih ovih godina, vi ste naša…

Pravi heroji nisu na filmskom platnu, to su obični ljudi sa velikim srcem! Predsednik Vučić: Svih ovih godina, vi ste naša…

Kurir 20.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu "avucic" video kojim se zahvaljuje "nevidljivim herojima", onim "tihim i ponosnim" koji "nose najveći teret". Прикажи ову објаву у апликацији Instagram… »
"Ja sam Aleksandar": Verifikovan TikTok nalog predsednika Vučića

"Ja sam Aleksandar": Verifikovan TikTok nalog predsednika Vučića

Kurir 20.11.2023
Nalog predsednika Srbije Aleksandra Vučića na TikToku je verifikovan. Vučić je nedavno otvorio nalog "Ja sam Aleksandar" na ovoj društvenoj mreži. Do sada je na njemu objavio devet video snimaka. @jasamaleksandar Kad porastem, biću Džaja! 🇷🇸… »

Vesti dana »