Повезане вести

Председник Вучић обратио се правим, скривеним херојима "То су обични људи са великим срцем" (ВИДЕО)

Председник Вучић обратио се правим, скривеним херојима "То су обични људи са великим срцем" (ВИДЕО)

Ало 20.11.2023
Председник Вучић истако је да прави хероји нису на филмском платну, то су обични људи са великим срцем. Председик Републике Србије, Александар Вучић, објавио је нови спот на свом Инстаграм налогу "Авуциц". - Прави хероји нису на… »
Вучић објавио нови спот: Прави хероји нису на филмском платну, то су обични људи са великим срцем (видео)

Вучић објавио нови спот: Прави хероји нису на филмском платну, то су обични људи са великим срцем (видео)

Вечерње новости 20.11.2023
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објавио је нови спот на свом Инстаграм налогу. Фото: Принтскрин - Прави хероји нису на филмском платну, то су обични људи са великим срцем. А пост схаред би Александар Вучић (@авуциц)… »
"Ја сам Александар" Верификован Вучићев налог на ТикТоку

"Ја сам Александар" Верификован Вучићев налог на ТикТоку

Вечерње новости 20.11.2023
НАЛОГ председника Србије Александра Вучића на ТикТоку је верификован. Фото: Принтскрин ТикТок Вучић је недавно отворио налог "Ја сам Александар" на овој друштвеној мрежи. До сада је на њему објавио девет видео-смимака… »
Прави хероји нису на филмском платну, то су обични људи са великим срцем! Председник Вучић: Свих ових година, ви сте наша…

Прави хероји нису на филмском платну, то су обични људи са великим срцем! Председник Вучић: Свих ових година, ви сте наша…

Курир 20.11.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграм профилу "авуциц" видео којим се захваљује "невидљивим херојима", оним "тихим и поносним" који "носе највећи терет". Прикажи ову објаву у апликацији Инстаграм Објава… »
"Ја сам Александар": Верификован ТикТок налог председника Вучића

"Ја сам Александар": Верификован ТикТок налог председника Вучића

Курир 20.11.2023
Налог председника Србије Александра Вучића на ТикТоку је верификован. Вучић је недавно отворио налог "Ја сам Александар" на овој друштвеној мрежи. До сада је на њему објавио девет видео снимака. @јасамалександар Кад порастем… »

Вести дана »