Povezane vesti
Svekrva me nije volela jer sam muslimanka: Strašna ispovest Selme Bajrami - Drugi muž me udario laktom u arkadu!
Mondo 20.11.2023
Pevačica Selma Bajrami otkrila detalje iz privatnog života. Pevačica Selma Bajrami otkrila detalje iz privatnog života Pevačica Selma Bajrami, koja je nedavno dospela u centar pažnje zbog svađe sa Ognjenom Amidžićem, gostovala je u jednoj emisiji gde je… »
"Svekrva me nije volela jer sam muslimanka" Jeziva ispovest Selme Bajrami o nasilju: Zlostavljao me, maltretirao i tukao!
Kurir 20.11.2023
Selma Bajrami, potiče iz Bosne i Hercegovine, a njeni hitovi nezaobilazni su na repertoarima naših pevača i muzika koja se rado sluša u svim klubovima i diskotekama. Privatni život ove folkerke privlačio je oduvek veliku pažnju, pogotovo kad se saznalo… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 31 povezana

Vuk Cvijić: Policajac me napao bez ikakvog povoda, bio sam slep sat vremena
Nedeljnik pre 42 minutajoš 7 povezanih

SRCE: Prijava protiv policijskoj komandanta zbog zlostavljanja studentkinje i pretnji silovanjem
Bujanovačke pre 27 minutajoš 21 povezana

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 16 povezanih

Topić se oglasio zbog situacije sa Jokićem: „Nema ljutnje, to je moj veteran“ VIDEO
Nova pre 2 minutajoš 34 povezane