Povezane vesti
Svekrva me nije volela jer sam muslimanka: Strašna ispovest Selme Bajrami - Drugi muž me udario laktom u arkadu!
Mondo 20.11.2023
Pevačica Selma Bajrami otkrila detalje iz privatnog života. Pevačica Selma Bajrami otkrila detalje iz privatnog života Pevačica Selma Bajrami, koja je nedavno dospela u centar pažnje zbog svađe sa Ognjenom Amidžićem, gostovala je u jednoj emisiji gde je… »
"Svekrva me nije volela jer sam muslimanka" Jeziva ispovest Selme Bajrami o nasilju: Zlostavljao me, maltretirao i tukao!
Kurir 20.11.2023
Selma Bajrami, potiče iz Bosne i Hercegovine, a njeni hitovi nezaobilazni su na repertoarima naših pevača i muzika koja se rado sluša u svim klubovima i diskotekama. Privatni život ove folkerke privlačio je oduvek veliku pažnju, pogotovo kad se saznalo… »
Vesti dana »
Viši sud u Novom Sadu obustavio postupak protiv Vesića, Tanasković i drugih u slučaju nadstrešnica
Beta pre 50 minutajoš 50 povezanih
Stefanović (SSP) o ambasadorskoj konferenciji: Vučić govorio kao Milošević pre pada s vlasti
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
MMF: Struja poskupljuje i dogodine, možda i gas, a NIS bi mogao da stvori nestašicu 20 odsto potrošnje goriva
Nova ekonomija pre 45 minutajoš 15 povezanih
Ruski PVO sistemi oborili pet ukrajinskih dronova koji su leteli ka Moskvi
Politika pre 25 minutajoš 43 povezane