Povezane vesti
Svekrva me nije volela jer sam muslimanka: Strašna ispovest Selme Bajrami - Drugi muž me udario laktom u arkadu!
Mondo 20.11.2023
Pevačica Selma Bajrami otkrila detalje iz privatnog života. Pevačica Selma Bajrami otkrila detalje iz privatnog života Pevačica Selma Bajrami, koja je nedavno dospela u centar pažnje zbog svađe sa Ognjenom Amidžićem, gostovala je u jednoj emisiji… »
"Svekrva me nije volela jer sam muslimanka" Jeziva ispovest Selme Bajrami o nasilju: Zlostavljao me, maltretirao i tukao!
Kurir 20.11.2023
Selma Bajrami, potiče iz Bosne i Hercegovine, a njeni hitovi nezaobilazni su na repertoarima naših pevača i muzika koja se rado sluša u svim klubovima i diskotekama. Privatni život ove folkerke privlačio je oduvek veliku pažnju, pogotovo kad se… »
Vesti dana »
U teškom, ali stabilnom stanju: Evo kako su dvoje povređenih posle mesec dana od nesreće u Novom Sadu
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane
(VIDEO) JKP Čistoća pere farbu sa Trga slobode nakon protesta, radnik napao gradskog odbornika
N1 Info pre 8 minutajoš 29 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Ruski napadi na Donjeck i Herson: Ima poginulih i ranjenih
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane
Šta se dešava sa barselonom? Manresa očitala lekciju Kataloncima, kriza i dalje traje!
Večernje novosti pre 4 satijoš 20 povezanih