Povezane vesti
Svekrva me nije volela jer sam muslimanka: Strašna ispovest Selme Bajrami - Drugi muž me udario laktom u arkadu!
Mondo 20.11.2023
Pevačica Selma Bajrami otkrila detalje iz privatnog života. Pevačica Selma Bajrami otkrila detalje iz privatnog života Pevačica Selma Bajrami, koja je nedavno dospela u centar pažnje zbog svađe sa Ognjenom Amidžićem, gostovala je u jednoj emisiji gde je… »
"Svekrva me nije volela jer sam muslimanka" Jeziva ispovest Selme Bajrami o nasilju: Zlostavljao me, maltretirao i tukao!
Kurir 20.11.2023
Selma Bajrami, potiče iz Bosne i Hercegovine, a njeni hitovi nezaobilazni su na repertoarima naših pevača i muzika koja se rado sluša u svim klubovima i diskotekama. Privatni život ove folkerke privlačio je oduvek veliku pažnju, pogotovo kad se saznalo… »
Vesti dana »
Čak 40, pa pljuskovi! Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru, evo i kada: Otkrivamo prete li grmljavinske oluje
Telegraf pre 4 minutajoš 13 povezanih
Požar u Deliblatskoj peščari pod kontrolom! Vatrogasci iz Rumunije, Nemačke i Mađarske pomažu u gašenju: Aktivan požar u selu Lukovo kod Vranja
Blic pre 35 minutajoš 10 povezanih
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Hetafe u plejofu kvalifikacija za Ligu konferencija
Telegraf pre 59 minutajoš 15 povezanih
Na Islandu u subotu glasanje o ponovnom otvaranju pregovora o članstvu u EU
Nova pre 4 minutajoš 7 povezanih
Na graničnom prelazu Batrovci putnička vozila čekaju četiri sata na izlaz
Euronews pre 35 minutajoš 6 povezanih