Povezane vesti
Ukrajinska vojska: Pogođena lučka infrastruktura u oblasti Odese; UN: Više od 10.000 civila poginulo od početka rata
RTS 21.11.2023
Rat u Ukrajini – 636. dan. Ukrajinske vlasti tvrde da su tokom noći pogođeni bolnica i rudnik u Donjeckoj i Harkovskoj oblasti i da ima poginulih. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je da su postavljeni novi prioriteti u operacijama… »
"Ovo je prva pobeda u ratu protiv ruskog osvajača": Ukrajina obeležava deset godina Majdana, Zelenski i o "prvoj…
Kurir 21.11.2023
Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel javio je danas da je stigao Kijev na obeležavanje desete godišnjice od proevropskih protesta na trgu Majdan, u kojima su svrgnute proruske vlasti. "Srećan sam što sam se vratio u Kijev među prijatelje", napisao je… »
10.: Godišnjica Majdana Maja Sandu, Šarl Mišel i Boris Pistorijus stigli u Kijev:"Divimo se hrabroj borbi ukrajinskog naroda"…
Blic 21.11.2023
Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel i nemački ministar odbrane Boris Pistorijus, borave danas u Kijevu na 10. godišnjicu Majdana, ustanka koji je približio Ukrajinu Zapadu, preneo je AP. I predsednica Moldavije Maja Sandu pristigla je u prestonicu… »
Michel u Kijevu dok Ukrajina obilježava 10 godina od protesta na Trgu nezavisnosti
Slobodna Evropa 21.11.2023
Predsjednik Evropskog vijeća Charles Michel otputovao je u Kijev u znak podrške dok Ukrajina obilježava desetu godišnjicu od masovnih protesta tokom kojih je svrgnut proruski predsjednik. "Drago mi je što sam se vratio u Kijev – među prijatelje", napisao… »
Vesti dana »
Uhapšeno pet osoba u istrazi o ratnim zločinima u akciji Račak dva
Beta pre 50 minutajoš 29 povezanih
Iran pristao na sporazum sa Amerikom?! "Odustajemo od nuklearnog oružja, SAD će nam osloboditi 25 milijardi dolara" Objavljene glavne tačke dogovora
Kurir pre 1 satjoš 38 povezanih
SUNČAN I VEOMA TOPAO DAN, UVEČE STIŽU PLJUSKOVI I GRMLJAVINA
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 40 povezanih