Повезане вести

Украјинска војска: Погођена лучка инфраструктура у области Одесе; УН: Више од 10.000 цивила погинуло од почетка рата

Украјинска војска: Погођена лучка инфраструктура у области Одесе; УН: Више од 10.000 цивила погинуло од почетка рата

РТС 21.11.2023
Рат у Украјини – 636. дан. Украјинске власти тврде да су током ноћи погођени болница и рудник у Доњецкој и Харковској области и да има погинулих. Украјински председник Володимир Зеленски саопштио је да су постављени нови… »
"Ово је прва победа у рату против руског освајача": Украјина обележава десет година Мајдана, Зеленски и о "првој…

"Ово је прва победа у рату против руског освајача": Украјина обележава десет година Мајдана, Зеленски и о "првој…

Курир 21.11.2023
Председник Европског савета Шарл Мишел јавио је данас да је стигао Кијев на обележавање десете годишњице од проевропских протеста на тргу Мајдан, у којима су свргнуте проруске власти. "Срећан сам што сам се вратио у Кијев међу… »
10.: Годишњица Мајдана Маја Санду, Шарл Мишел и Борис Писторијус стигли у Кијев:"Дивимо се храброј борби украјинског народа"…

10.: Годишњица Мајдана Маја Санду, Шарл Мишел и Борис Писторијус стигли у Кијев:"Дивимо се храброј борби украјинског народа"…

Блиц 21.11.2023
Председник Европског савета Шарл Мишел и немачки министар одбране Борис Писторијус, бораве данас у Кијеву на 10. годишњицу Мајдана, устанка који је приближио Украјину Западу, пренео је АП. И председница Молдавије Маја Санду… »
Мицхел у Кијеву док Украјина обиљежава 10 година од протеста на Тргу независности

Мицхел у Кијеву док Украјина обиљежава 10 година од протеста на Тргу независности

Слободна Европа 21.11.2023
Предсједник Европског вијећа Цхарлес Мицхел отпутовао је у Кијев у знак подршке док Украјина обиљежава десету годишњицу од масовних протеста током којих је свргнут проруски предсједник. "Драго ми је што сам се вратио у Кијев –… »

Вести дана »