Повезане вести

Зеленски изнео шокантне тврдње: Путин хоће да промени режим у Кијеву, преживео сам 5 или 6 атентата

Зеленски изнео шокантне тврдње: Путин хоће да промени режим у Кијеву, преживео сам 5 или 6 атентата

Правда 21.11.2023
Председник Украјине, Володимир Зеленски, изнео је серију шокантних тврдњи у вези са сигурносном ситуацијом у својој земљи. Зеленски тврди да је преживео најмање "пет или шест" покушаја атентата од почетка руске инвазије на… »
Зеленски о претњама из Русије: „Желе да ме уклоне, операција има кодно име Мајдан 3“

Зеленски о претњама из Русије: „Желе да ме уклоне, операција има кодно име Мајдан 3“

Данас 21.11.2023
Украјински председник Володимир Зеленски каже да је свестан најновије руске завере да га уклони са власти до краја године, преноси Политко (Политицо). Зеленски је у интервјуу за Сун казао да је вец́ преживео најмање „пет, шест“… »
"Преживео сам пет или шест путинових атентата"! Зеленски о новој операцији: Зове се "Мајдан 3" и ово је њихов план

"Преживео сам пет или шест путинових атентата"! Зеленски о новој операцији: Зове се "Мајдан 3" и ово је њихов план

Мондо 21.11.2023
Володимир Зеленски је изјавио да су обавештајне службе осујетиле пет или шест завера за његово убиство. Володимир Зеленски је изјавио да су обавештајне службе осујетиле пет или шест завера за његово убиство. Украјински… »
Зеленски тврди да је преживео 6 покушаја атентата, Руси имају нови план

Зеленски тврди да је преживео 6 покушаја атентата, Руси имају нови план

ИндексОнлине 21.11.2023
КИЈЕВ – Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да је украјинска обевештајна служба спречила најмање пет или шест покушаја атентата на њега, које је упоредио са пандемијом ковида, преноси британски Сан. “Као прво… »
„Преживео сам 6 атентата, Руси сада планирају нешто горе“: Шокантне тврдње Зеленског, тврди да се пакао спрема за крај године…

„Преживео сам 6 атентата, Руси сада планирају нешто горе“: Шокантне тврдње Зеленског, тврди да се пакао спрема за крај године…

Нова 21.11.2023
Украјински председник Владимир Зеленски изјавио је да је украјинска обавештајна служба спречила најмање пет или шест покушаја атентата на њега, које је упоредио са пандемијом ковида, преноси британски Сан. „Као прво, људи не… »
Зеленски тврди да је било 5-6 покушаја атентата и да Руси имају нови план његовог свргавања

Зеленски тврди да је било 5-6 покушаја атентата и да Руси имају нови план његовог свргавања

РТВ 21.11.2023
КИЈЕВ - Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да је украјинска обевештајна служба спречила најмање пет или шест покушаја атентата на њега, које је упоредио са пандемијом ковида, преноси британски Сан. "Као прво… »

Вести дана »