Povezane vesti
"Dolazi Milo Đukanović i daje žaretu kovertu" Priča koju su svi netremice slušali: "Vraća se Lauš i vraća kovertu…
Kurir 21.11.2023
Petar Božović je na komemoraciji Žarku Lauševiću, koja je juče upriličena u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu, između ostalog govorio i o trenutku kada je upoznao pokojnog glumca. U potresnom govoru, koji je održao, Božović se… »
Ko je supruga Žarka Lauševića Odmah se zaljubio u nju, ali odlučio da sačuva brak: Udala se i ona, ali ih sudbina ipak…
Kurir 21.11.2023
Tužni skup juče je u Beogradu ispratio na večni počinak glumca Žarka Lauševića. Veliki broj ljudi okupio se juče na Novom groblju u Beogradu da izjavi saučešće porodici Laušević. Skrhana od bola porodica na čelu sa suprugom glumica Anitom… »
Radoš Bajić u dirljivoj objavi na Instagramu otkrio kada mu se Laušević prvi put požalio da se ne oseća dobro
Nova 21.11.2023
Glumac Žarko Laušević juče je ispraćen na večni počinak. Veliki broj glumaca okupio se na komemoraciji i na Novom groblju u Beogradu, a među njima je bio i Lauševićev kolega Radoš Bajić, koji se posle putem Instagrama još jednom prisetio… »
"Upravo prolazi život, zamolio sam ga da zastane, da se i njemu oproštajno poklonim" Beograd se oprostio od Žarka…
Kurir 21.11.2023
Beograd se juče oprostio od glumca Žarka Lauševića. Dirljive govore o svom rano premunulom kolegi održali su prvaci Jugoslovenskog dramskog pozorišta na komemoraciji u tom teatru, a mnogo suza bilo je i na kremaciji na beogradskom Novom groblju… »
Milo Đukanović mu daje kovertu, a žare je vraća neraspučenu! Ispričao priču o Lauševiću koju su svi bez daha slušali!
Mondo 21.11.2023
Proslavljeni glumac Petar Božović na komemoraciji Žarku Lauševiću ispričao je kako je svojevremeno upoznao kolegu čija je smrt ceo region ostavila u suzama. Proslavljeni glumac Petar Božović na komemoraciji Žarku Lauševiću ispričao je kako je… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 4 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 6 satijoš 2 povezane