Повезане вести

Никола Петровић, кум председника државе, на суђењу изјавио да није јавна личност

Никола Петровић, кум председника државе, на суђењу изјавио да није јавна личност

Бета 21.11.2023
Кум председника Србије Александра Вучића и бивши директор државног предузећа Електромрежа Србије (ЕМС) Никола Петровић изјавио је на суђењу против новинарки КРИК, да "блискост са људима из власти не значи да је он јавна… »
Никола Петровић на суђењу КРИК-у: Јесам Вучићев кум, али нисам јавна личност

Никола Петровић на суђењу КРИК-у: Јесам Вучићев кум, али нисам јавна личност

Н1 Инфо 21.11.2023
Никола Петровић, кум председника Србије Александра Вучића и бивши директор „Електромреже Србије“, у понедељак је на суђењу по његовој тужби против новинарки КРИК-а рекао да блискост са људима из власти не одређује да је он… »
Никола Петровић на суђењу КРИК-у: Ако сам близак људима с власти не значи да сам јавна личност

Никола Петровић на суђењу КРИК-у: Ако сам близак људима с власти не значи да сам јавна личност

Данас 21.11.2023
Никола Петровић, кум председника Србије Александра Вучића и бивши директор „Електромреже Србије“, у понедељак је на суђењу по његовој тужби против новинарки КРИК-а рекао да блискост са људима из власти не одређује да је он… »

Вести дана »