Povezane vesti
Tončev: Ja sam Tončev pre nego što je Boske postao državni sekretar Stevanović
Bujanovačke 21.11.2023
Bujanovac, 21. novembar 2023. Ministar za razvoj nedovoljno razvijenih opština Surduličanin Novica Tončev žestoko je odgovorio na kritike naprednjaka Dragana Stevanovića Bosketa. „Dragan Stevanović izneo je niz neistina o meni (u gostovanju na… »
Tončev odgovorio Bosketu Stevanoviću: Ne bi trebalo da pominje moje ime
Vranje news 21.11.2023
"Dragan Stevanović izneo je niz neistina o meni (u gostovanju na Radio televiziji Vranje, p.r), a sve u cilju lične promocije, saopštio je Novica Tončev, ministar za razvoj nedovoljno razvijenih opština u tehničkom mandatu, reagujući na tvrdnje… »
Vesti dana »
BLOG Protest u Novom Sadu: Građani uzvikivali „Ubice“ pored sedišta SNS i ostavljali „krvave“ otiske po Bulevaru oslobođenja, Gradska čistoća pere ulice
Nova pre 1 satjoš 50 povezanih
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 9 satijoš 15 povezanih
Opozicija i aktivisti dogovorili kako će čuvati Stari savski most: Noćna dežurstva i još jedan kamp
Radio 021 pre 3 satajoš 29 povezanih
Pokret Bravo: U policiji pretučen čovek koji je uhapšen ispred novosadskog suda tokom blokade
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih
Libanski državni mediji: Novi izraelski udari na južni Bejrut; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 58 minutajoš 42 povezane