Povezane vesti

"Znaš li da si mi ubio sina?" Majka ubijenog dečaka u "Ribnikaru" prvi put o saslušanju: Dao mi je odgovor bez trunke…

"Znaš li da si mi ubio sina?" Majka ubijenog dečaka u "Ribnikaru" prvi put o saslušanju: Dao mi je odgovor bez trunke…

Kurir 21.11.2023
Bliži se suđenje roditeljima dečaka ubice koji je ubio devetoro dece i čuvara škole 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Njegov otac je uhapšen istog dana, a zatim je iz pritvora pokušavao da svoju imovinu prepiše na drugoga, negirao je… »
"Rekao je da zna da mi je ubio sina.: Bez ikakve emocije" Majka Andrije Čikića ubijenog u "Ribnikaru" o suđenju i sećanju…

"Rekao je da zna da mi je ubio sina.: Bez ikakve emocije" Majka Andrije Čikića ubijenog u "Ribnikaru" o suđenju i sećanju…

Blic 21.11.2023
Suzana Stanković Čikić, majka Andrije Čikića, jednog od ubijenih đaka u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, govorila je o svom sinu, njihovom odnosu, svim njegovim talentima, a bilo je ih mnogo, a osvrnula se i na optužnicu protiv oca… »

Blic 21.11.2023
Suzana Stanković Čikić, majka Andrije Čikića, jednog od ubijenih đaka u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, govorila je o svom sinu, njihovom odnosu, svim njegovim talentima, a bilo je ih mnogo, a osvrnula se i na optužnicu protiv oca… »
"Pitala sam ga da li zna da mi je ubio sina..." Majka ubijenog dečaka u "Ribnikaru" prvi put o saslušanju!

"Pitala sam ga da li zna da mi je ubio sina..." Majka ubijenog dečaka u "Ribnikaru" prvi put o saslušanju!

Mondo 21.11.2023
Majka dečaka koji je ubijen trećeg maja u školi "Vladislav Ribnikar" govorila je o sinu i njihovim "običajima", kao i o optužnici protiv oca dečaka ubice. Majka dečaka koji je ubijen trećeg maja u školi "Vladislav Ribnikar" govorila je o sinu i… »

Vesti dana »

Vreme u Srbiji

Vreme u Srbiji

Politika pre 1 satjoš 25 povezanih
Ukinut pritvor Goranu Ješiću

Ukinut pritvor Goranu Ješiću

RTS pre 56 minutajoš 27 povezanih
Zapisničari sprečili bruku Španije u Slovačkoj

Zapisničari sprečili bruku Španije u Slovačkoj

Sport klub pre 20 minutajoš 42 povezane