Povezane vesti
"Ja sam više za razvode" Aleksandra Radović šokirala priznanjem i progovorila o ljubavnim pesmama: Neki pevači...
Kurir 21.11.2023
Aleksandra Radović otkrila je da se na njenim nastupima dešavaju razne situacije, te da kod nje na koncerte uglavnom dolaze lepe devojke. - Muškarci su čuli da su kod mene zaista lepe žene i devojke, tako da su počeli i oni da dolaze - rekla je… »
„Ja sam više za razvode“: Aleksandra Radović govorila o ljubavi, pa šokirala sve
Nova 21.11.2023
Pevačica izjavom iznenadila sve. Aleksandra Radović govorila je o svojim pesmama, pa se dotakla i toga što je u njenim pesmama, kao i u pesmama većine drugih izvođača, glavna tema ljubav. „Zaista lepo pitanje i moram ti priznati da si me zatekla… »
Vesti dana »

Topić: Ostaje žal što nisam uspela da dođem do medalje na SP u Kini
Politika pre 36 minutajoš 16 povezanih

Putin opet udario na Kijev! Rusi pet sati gađali prestonicu Ukrajine: Pogođene stambene zgrade, među poginulima i dete (5)
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih

Šta se to sinoć desilo u Odžacima i kako su „kralj obrva“ Branko Babić i tabloidi verni režimu pucnjavu iskoristili za huškanje na sukobe
Nova pre 30 minutajoš 8 povezanih

Mladića udarila struja kod Pančevačkog mosta: Sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar
Radio 021 pre 1 satjoš 10 povezanih