Povezane vesti
"Kombi mi je sleteo u dvorište, vozač je svu decu sam izneo na rukama": Detalji nesreće kod Splita
Telegraf 21.11.2023
Vožač je naknadno zatražio lekarsku pomoć. Mali školski kombi sleteo je danas s ulice u dvorište oko 13.20 sati. U njemu je bilo petoro učenika osnovne škole i oni su odmah prebačeni u KBC Split. Na sreću niko nije teže povređen, a vozač je naknadno… »
Školski kombi sleteo s puta: Povređena dece prevezena u bolnicu
Telegraf 21.11.2023
Deca su prošla sa lakšim povredama. Oko 13:30 sati došlo je do saobraćajne nesreće na putu koja spaja Srinjine i Gornje Sitno. U školskom kombiju koji je sletio s puta bilo je petero djece, i vozač. Deca su prevezena u bolnicu u Split, prema prvim… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Šabačke novosti pre 12 minutajoš 32 povezane
Poslanici završili rad za danas: Sutra rasprava o rebalansu budžeta i još 58 tačaka
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona mrtva za nju
Blic pre 37 minutajoš 27 povezanih
Usvojen predlog RIK-a o paravanima: Na biračkim mestima biće postavljeni stari kartonski paravani i nove kabine
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana