Povezane vesti

Predstavnici liste Aleksandar Vučić u u Kuli: Pogledajte kako legenda Deki Tomašević igra kolo sa penzionerima (video)

Predstavnici liste Aleksandar Vučić u u Kuli: Pogledajte kako legenda Deki Tomašević igra kolo sa penzionerima (video)

Večernje novosti 21.11.2023
PREDSTAVNICI liste Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane večeras se druže sa penzionerima u Kuli. Foto: Novosti Pogledajte kako legenda Deki Tomašević igra kolo sa penzionerima: 23.11.2023. - 22:51 23.11.2023. - 19:13… »
"Moramo da uradimo više, mnogo više": Dejan živi sa nepokretnom majkom, posle 30 godina dobio vodu - Vučić poslao važnu…

"Moramo da uradimo više, mnogo više": Dejan živi sa nepokretnom majkom, posle 30 godina dobio vodu - Vučić poslao važnu…

Kurir 21.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi snimak na zvaničnom TikTok nalogu, sa važnom porukom. - Ja sam Dejan Vlajović, živim sa mojom nepokretnom majkom osam godina, trideset i kusur godina smo se borili oko puste vode. Prošlogodišnjim… »
Dejan živi sa nepokretnom majkom, a 30 godina nije imao vodu: Vučić poručio: "Moramo da pomognemo više"

Dejan živi sa nepokretnom majkom, a 30 godina nije imao vodu: Vučić poručio: "Moramo da pomognemo više"

Telegraf 21.11.2023
Ovaj video je dirnuo srca mnogih. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom TikTok nalogu emotivan video-snimak sa vrlo važnom porukom. On u videu poručuje da više treba pomagati ljudima kakav je Dejan Pajović iz Mršinaca kod Čačka… »
Legendarni Deki Tomašević zaigrao kolo sa penzionerima: Predstavnici liste "Srbija ne sme da stane" na druženju sa…

Legendarni Deki Tomašević zaigrao kolo sa penzionerima: Predstavnici liste "Srbija ne sme da stane" na druženju sa…

Kurir 21.11.2023
Predstavnici liste " Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" večeras se druže sa penzionerima u Kuli. Legendarni košarkaš Deki Tomašević se uhvatio u kolo sa najstarijim sugrađanima, a kako je to izgledalo možete videti na snimku ispod. 00:20… »

Vesti dana »