Povezane vesti
"Uvek sam se bojala estrade, sada znam da ima razloga": Pevačici kolege "zabile nož u leđa": "Ima mesta za sve nas, oni su mi…
Blic 21.11.2023
Pevačicu Aleksandru Bursać javnost je upamtila još u takmičenju "Zvezde Granda", a sada, nakon 15 godina karijere, istakla je da na estradi nema prave prijatelje. Kako kaže, oduvek se bojala estrade, a sada može da kaže da je i imala razlog za to. - Uvek… »
"Nisam se za za džabe bojala estrade!" Aleksandra Bursać zgrožena zbog odnosa sa kolegama: Ovo je strašno...
Kurir 21.11.2023
Pevačica Aleksandra Bursać, koja se proslavila u "Zvezdama Granda", kaže da se nije za džabe plašila estrade i da je njeno mišljenje da su odnosi na istoj - katastrofa. - Uvek sam negde muziku osećala, ali sam se uvek bojala estrade i nisam se za džabe… »
„Uvek sam se bojala estrade, i to nije bilo džabe, jer ovo je mnogo strašno“: Aleksandra Bursać o užasu srpskog šoubiznisa o…
Nova 21.11.2023
Aleksandra Bursać iskreno o srpskoj estradi. Pevačica Aleksandra Bursać gostovala je u emisiji „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića gde je ispričala detalje svog života pre nego što je kročila na scenu i postala javna ličnosti. Takođe je… »
Vesti dana »

Pronađena olupina ruskog putničkog aviona koji je nestao u Amurskoj oblasti, strahuje se da nema preživelih
RTS pre 23 minutajoš 41 povezana

Hitno meteorološko upozorenje RHMZ! Pokrenut sistem SMS poruka, evo gde će danas biti čak 42 stepena
Telegraf pre 13 minutajoš 31 povezana

Eskalacija sukoba između Tajlanda i Kambodže na graničnom području
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 19 povezanih

Slavlje na ulicama Pazara pred evropski debi sa Jagelonijom (FOTO/VIDEO)
Euronews pre 43 minutajoš 23 povezane

Pregovori Ukrajine i Rusije u Istanbulu: Predlog sastanka lidera i razmena zarobljenika
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 16 povezanih