Povezane vesti

"Uvek sam se bojala estrade, sada znam da ima razloga": Pevačici kolege "zabile nož u leđa": "Ima mesta za sve nas, oni su…

"Uvek sam se bojala estrade, sada znam da ima razloga": Pevačici kolege "zabile nož u leđa": "Ima mesta za sve nas, oni su…

Blic 21.11.2023
Pevačicu Aleksandru Bursać javnost je upamtila još u takmičenju "Zvezde Granda", a sada, nakon 15 godina karijere, istakla je da na estradi nema prave prijatelje. Kako kaže, oduvek se bojala estrade, a sada može da kaže da je i imala razlog za to… »
"Nisam se za za džabe bojala estrade!" Aleksandra Bursać zgrožena zbog odnosa sa kolegama: Ovo je strašno...

"Nisam se za za džabe bojala estrade!" Aleksandra Bursać zgrožena zbog odnosa sa kolegama: Ovo je strašno...

Kurir 21.11.2023
Pevačica Aleksandra Bursać, koja se proslavila u "Zvezdama Granda", kaže da se nije za džabe plašila estrade i da je njeno mišljenje da su odnosi na istoj - katastrofa. - Uvek sam negde muziku osećala, ali sam se uvek bojala estrade i nisam se za… »
„Uvek sam se bojala estrade, i to nije bilo džabe, jer ovo je mnogo strašno“: Aleksandra Bursać o užasu srpskog…

„Uvek sam se bojala estrade, i to nije bilo džabe, jer ovo je mnogo strašno“: Aleksandra Bursać o užasu srpskog…

Nova 21.11.2023
Aleksandra Bursać iskreno o srpskoj estradi. Pevačica Aleksandra Bursać gostovala je u emisiji „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića gde je ispričala detalje svog života pre nego što je kročila na scenu i postala javna ličnosti… »

Vesti dana »