Повезане вести

"Увек сам се бојала естраде, сада знам да има разлога": Певачици колеге "забиле нож у леђа": "Има места за све нас, они су ми…

"Увек сам се бојала естраде, сада знам да има разлога": Певачици колеге "забиле нож у леђа": "Има места за све нас, они су ми…

Блиц 21.11.2023
Певачицу Александру Бурсаћ јавност је упамтила још у такмичењу "Звезде Гранда", а сада, након 15 година каријере, истакла је да на естради нема праве пријатеље. Како каже, одувек се бојала естраде, а сада може да каже да је и… »
"Нисам се за за џабе бојала естраде!" Александра Бурсаћ згрожена због односа са колегама: Ово је страшно...

"Нисам се за за џабе бојала естраде!" Александра Бурсаћ згрожена због односа са колегама: Ово је страшно...

Курир 21.11.2023
Певачица Александра Бурсаћ, која се прославила у "Звездама Гранда", каже да се није за џабе плашила естраде и да је њено мишљење да су односи на истој - катастрофа. - Увек сам негде музику осећала, али сам се увек бојала… »
„Увек сам се бојала естраде, и то није било џабе, јер ово је много страшно“: Александра Бурсаћ о ужасу српског шоубизниса о…

„Увек сам се бојала естраде, и то није било џабе, јер ово је много страшно“: Александра Бурсаћ о ужасу српског шоубизниса о…

Нова 21.11.2023
Александра Бурсаћ искрено о српској естради. Певачица Александра Бурсаћ гостовала је у емисији „ Исповест“ аутора и водитеља Немање Васиљевића где је испричала детаље свог живота пре него што је крочила на сцену и постала… »

Вести дана »