Povezane vesti
"Uvek sam se bojala estrade, sada znam da ima razloga": Pevačici kolege "zabile nož u leđa": "Ima mesta za sve nas, oni su mi…
Blic 21.11.2023
Pevačicu Aleksandru Bursać javnost je upamtila još u takmičenju "Zvezde Granda", a sada, nakon 15 godina karijere, istakla je da na estradi nema prave prijatelje. Kako kaže, oduvek se bojala estrade, a sada može da kaže da je i imala razlog za to. - Uvek… »
"Nisam se za za džabe bojala estrade!" Aleksandra Bursać zgrožena zbog odnosa sa kolegama: Ovo je strašno...
Kurir 21.11.2023
Pevačica Aleksandra Bursać, koja se proslavila u "Zvezdama Granda", kaže da se nije za džabe plašila estrade i da je njeno mišljenje da su odnosi na istoj - katastrofa. - Uvek sam negde muziku osećala, ali sam se uvek bojala estrade i nisam se za džabe… »
„Uvek sam se bojala estrade, i to nije bilo džabe, jer ovo je mnogo strašno“: Aleksandra Bursać o užasu srpskog šoubiznisa o…
Nova 21.11.2023
Aleksandra Bursać iskreno o srpskoj estradi. Pevačica Aleksandra Bursać gostovala je u emisiji „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića gde je ispričala detalje svog života pre nego što je kročila na scenu i postala javna ličnosti. Takođe je… »
Vesti dana »
"Potkradani smo od prvog minuta": Tanjga besan na sudiju posle poraza od Crvene zvezde
Mondo pre 17 minutajoš 22 povezane
Brižit negirala da je Emanuela Makrona ošamarila zbog 30 godina mlađe glumice
Telegraf pre 42 minutajoš 3 povezane
Početak finalne utakmice Kupa Srbije u fudbalu kasnio pola sata, održan minut ćutanja u znak sećanja na Vladimira Cvetkovića
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Fudbaleri Zvezde na skeneru Kurira: Evo ko je u finalu Kupa zablistao, a ko se sve nije proslavio
Kurir pre 3 minutajoš 2 povezane
Vojska Srbije i Mađarske održale vazduhoplovne vežbe u Subotici i Somboru
Telegraf pre 58 minutajoš 1 povezana