Povezane vesti
Otkriveno pravo ime Benksija: Pojavio se izgubljeni intervju sa čuvenim uličnim umetnikom u kom je potvrdio kako se zove
Blic 21.11.2023
Javnost je nedavno saznala pravo ime čuvenog londonskog uličnog umetnika Benksija pošto je pronađen intervju u kojem on jedini put navodi svoje pravo ime, a koji se smatrao izgubljenim. Na snimku intervjua iz 2003. novinar Bi-Bi-Sija pita Benksija da… »
Ulični umjetnik Banksy otkrio svoje ime u starom intervjuu za BBC
Slobodna Evropa 21.11.2023
U nedavno pronađenom intervjuu BBC-ja iz 2003. godine otkriveno je ime misterioznog uličnog umjetnika Banksija. Na snimku novinar Nigel Wrench pita umjetnika da li se zove "Robert Banks", na šta umjetnik odgovara: "Robbie". Već dugo se spekuliše o… »
U izgubljenom intervjuu BBC-ja Benksi otkrio kako se zove
Telegraf 21.11.2023
U nikad objavljenom materijalu otkriveno je na koji način Benksi brani vandalizam kao umetnost. BBC-jev izgubljeni intervju sa umetnikom Benksijev je pronađen, a tamo on otkriva svoje ime. U razgovoru koji datira iz 2003. godine novinar BBC-ja Najdžela… »
Vesti dana »
"Moć je privremena": Da li je Netanjahu stvarno "nedodirljiv" i šta bi Izrael moglo da zadesi zbog poternice MKS?
Euronews pre 1 satjoš 70 povezanih
„Batinaši su me udarili u glavu i rebra, policija nije reagovala“: Ispovest mladića koji je pretučen na skupu ispred FDU
Nova pre 31 minutajoš 51 povezana
UNS traži od nadležnih da pronađu i kazne odgovornog za napad na novinarku portala Nova.rs
Novi magazin pre 43 minutajoš 47 povezanih
Mijailović o derbiju: Verovao sam… Dočekali smo svoj trenutak!
Sport klub pre 5 satijoš 40 povezanih