Повезане вести

Вучићевић: Изазвао сам саобраћајну несрећу у Жаркову, преузимам сву одговорност

Вучићевић: Изазвао сам саобраћајну несрећу у Жаркову, преузимам сву одговорност

Курир 21.11.2023
Драган Ј. Вучићевић, главни уредник Информера, огласио се вечерас после несреће у Жаркову, у којој је учестововао, а којој је једна особа лакше повређена. - Желим да обавестим јавност да сам вечерас, враћајући се с посла возећи… »
Драган Ј. Вучићевић оборио девојку на пешачком: "Преузимам сву одговорност, забринут сам за њено стање"

Драган Ј. Вучићевић оборио девојку на пешачком: "Преузимам сву одговорност, забринут сам за њено стање"

Телеграф 21.11.2023
Вучићевић је девојку оборио на углу Ратка Митровића и Аце Јоксимовић. Драган Ј. Вучићевић, власник таблоида Информер, оборио је вечерас аутомобилом девојку на пешачком прелазу у Жаркову. Он се овим поводом огласио за јавност… »
Нова.рс: Драган Ј. Вучићевић оборио девојку на пешачком

Нова.рс: Драган Ј. Вучићевић оборио девојку на пешачком

Н1 Инфо 21.11.2023
Драган Ј. Вучићевић, власник таблоида Информер, оборио је вечерас аутомобилом девојку С. А. на на пешачком прелазу у Жаркову, сазнаје Нова.рс. Наиме, Вучићевић је девојку оборио на углу Ратка Митровића и Аце Јоксимовић и она је… »
САЗНАЈЕМО: Главни уредник Информера оборио девојку на пешачком у Жаркову

САЗНАЈЕМО: Главни уредник Информера оборио девојку на пешачком у Жаркову

Нова 21.11.2023
Драган Ј. Вучићевић, власник таблоида Информер, оборио је вечерас аутомобилом девојку С. А. на пешачком прелазу у Жаркову, сазнаје Нова.рс из три независна извора упозната са случајем. Наиме, Вучићевић је девојку оборио на углу… »
Нова.рс: Драган Ј. Вучићевић оборио аутомобилом девојку на пешачком

Нова.рс: Драган Ј. Вучићевић оборио аутомобилом девојку на пешачком

Нови магазин 21.11.2023
Драган Ј. Вучићевић, власник таблоида Информер, оборио је вечерас аутомобилом девојку С. А. на на пешачком прелазу у Жаркову, сазнаје Нова.рс. Наиме, Вучићевић је девојку оборио на углу Ратка Митровића и Аце Јоксимовић и она је… »

Вести дана »