Povezane vesti
Srbinu u Americi jedan poziv je okrenuo život naglavačke: Rođaci su mu javili da ga traži neka žena, a kad se javio…
Kurir 21.11.2023
Otišao sam iz domovine ima već 30 godina, ali nikada nisam izgubio kontakt sa prijateljima i rodbinom pa smo stalno u komunikaciji. Jednog dana, rođak mi je javio da je dolazila neka žena kod familije u rodnom mestu na severu Srbije, ali iskreno to mi… »
"Dobar dan, da li ste se vi pre 30 godina zabavljali sa mojom majkom?" Srbinu (67) jedan poziv promenio život
Telegraf 21.11.2023
Ispričao je najpe supruzi, jer nije želeo da je laže, trebala mu je pomoć. Otišao sam iz domovine ima već 30 godina, ali nikada nisam izgubio kontakt sa prijateljima i rodbinom pa smo stalno u komunikaciji. Jednog dana, rođak mi javio da je… »
Vesti dana »

(Mape) stigle vrućine, oglasio se RHMZ, upaljen meteo alarm: Toplotni talas se spustio na Srbiju i ne planira skoro da popusti: Evo šta nas čeka narednih dana!
Kurir pre 5 satijoš 28 povezanih

MUP: Neistiniti navodi Tepić da su Srbiji dostavljeni podaci o vezi državnog vrha i kriminalaca
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane

Spisak raskrsnica u Novom Sadu koje će biti blokirane: Promenjene pojedine lokacije
Nova pre 3 satajoš 9 povezanih

Univerzitet u Beogradu na 387. mestu od više od 21.000 univerziteta na listi "Global 2000"
RTV pre 3 satajoš 20 povezanih

Mladić koji je branio građane od napadača za vreme koncerta u Futogu pristao na godinu dana kućnog pritvora (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 15 povezanih