Povezane vesti
Srbinu u Americi jedan poziv je okrenuo život naglavačke: Rođaci su mu javili da ga traži neka žena, a kad se javio…
Kurir 21.11.2023
Otišao sam iz domovine ima već 30 godina, ali nikada nisam izgubio kontakt sa prijateljima i rodbinom pa smo stalno u komunikaciji. Jednog dana, rođak mi je javio da je dolazila neka žena kod familije u rodnom mestu na severu Srbije, ali iskreno to mi… »
"Dobar dan, da li ste se vi pre 30 godina zabavljali sa mojom majkom?" Srbinu (67) jedan poziv promenio život
Telegraf 21.11.2023
Ispričao je najpe supruzi, jer nije želeo da je laže, trebala mu je pomoć. Otišao sam iz domovine ima već 30 godina, ali nikada nisam izgubio kontakt sa prijateljima i rodbinom pa smo stalno u komunikaciji. Jednog dana, rođak mi javio da je… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 31 minutajoš 26 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 31 minutajoš 14 povezanih

Više od 300 poginulih u izraelskim napadima na Gazu; Unicef: Milion dece u Gazi bez čiste vode
RTS pre 31 minutajoš 11 povezanih

(VIDEO) Studenti blokirali ulaze u Skupštinu grada Novog Sada, pozivaju građane da im se pridruže
N1 Info pre 6 satijoš 6 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 55 minutajoš 7 povezanih