Povezane vesti
Srbinu u Americi jedan poziv je okrenuo život naglavačke: Rođaci su mu javili da ga traži neka žena, a kad se javio…
Kurir 21.11.2023
Otišao sam iz domovine ima već 30 godina, ali nikada nisam izgubio kontakt sa prijateljima i rodbinom pa smo stalno u komunikaciji. Jednog dana, rođak mi je javio da je dolazila neka žena kod familije u rodnom mestu na severu Srbije, ali iskreno to mi… »
"Dobar dan, da li ste se vi pre 30 godina zabavljali sa mojom majkom?" Srbinu (67) jedan poziv promenio život
Telegraf 21.11.2023
Ispričao je najpe supruzi, jer nije želeo da je laže, trebala mu je pomoć. Otišao sam iz domovine ima već 30 godina, ali nikada nisam izgubio kontakt sa prijateljima i rodbinom pa smo stalno u komunikaciji. Jednog dana, rođak mi javio da je… »
Vesti dana »

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

(VIDEO) Interventna policija pendrecima tukla novosadske studente koji su oko ponoći blokirali Skupštinu grada
N1 Info pre 15 minutajoš 3 povezane

"Policija nikada nije koristila nezakonita sredstva": Oglasio se Dačić: Mup ne poseduje ni "Vortex Ring Gun", ni "Vortex Cannon"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Tužilaštvo formiralo predmet o slučaju "zvučni top": Ispituje masovni incident tokom protesta u Ulici kralja Milana
Blic pre 8 satijoš 2 povezane