Повезане вести
И ја имам кћерку, одмах сам помислио шта бих да се њој догодило исто: Драган Вучућевић није могао да задржи сузе у обраћању…
РИНА 22.11.2023
И ја имам кћерку, одмах сам помислио шта бих да се њој догодило исто: Драган Вучућевић није могао да задржи сузе у обраћању медијима након саобраћајне незгоде коју је изазвао, девојка лакше повређена (ВИДЕО) Главни одговорни… »
Вучићевићу прети до три године затвора за саобраћајку у којој је ударио девојку на пешачком
Радио 021 22.11.2023
Драгану Ј. Вучићевићу, власнику таблоида "Информер" који је јуче увече оборио аутомобилом девојку С. А. на пешачком прелазу у Жаркову, прети до три године затвора за изазивање саобраћајне незгоде. Незгода се догодила око 19… »
Вучићевићу очи пуне суза: "и ја имам ћерку... Прво што сам помислио..."
Телеграф 22.11.2023
Још једном истиче да је одмах изашао и помогао и извинио се повређеној девојци и њеној породици. Главни одговорни уредник Тв Информер Драган Ј. Вучићевић огласио се први пут након саобраћајне несреће у којој је колима ударио… »
Зашто Драган Ј. Вучићевић није ухапшен после обарања девојке на пешачком
Нова 22.11.2023
Драган Ј. Вучићевић јуче је на пешачком прелазу у Жаркову, возећи "шкоду", налетео на девојку С. А. и лакше је повредио, након чега се у јавности повело питање због чега власник таблоида "Информер" није задржан након несреће… »
"На две секунде сам померио поглед са пута": Драган Ј. Вучићевић открио шта се десило у уторак увече у Жаркову
Телеграф 22.11.2023
Осврнуо се на поједине медијске наслове и нагласио да је велика лаж да јој није указао помоћ и да је викао. Главни одговорни уредник Тв Информер Драган Ј. Вучићевић огласио се први пут након саобраћајне несреће у којој је колима… »
Девојка коју је јуче аутомобилом ударио Вучићевић пуштена из болнице, има лаке телесне повреде
Политика 22.11.2023
Девојка С. А. (36), коју је синоћ на улици у Жаркову колима ударио главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић, пуштена је јутрос из болнице на кућно лечење уз дијагнозу лаких телесних повреда, сазнају Новости. Лекарски извори… »
Власнику Информера прети до три године затвора за незгоду у Жаркову
Н1 Инфо 22.11.2023
Драгану Ј. Вучићевићу, власнику таблоида "Информер" који је јуче увече оборио аутомобилом девојку С. А. на пешачком прелазу у Жаркову, прети до три године затвора за изазивање саобраћајне несреће. Како пише портал Нова.рс… »
Власнику „Информера“ Вучићевићу прети до три године затвора за несрећу у Жаркову: Оборио девојку на пешачком
Нова 22.11.2023
Драгану Ј. Вучићевићу, власнику таблоида "Информер" који је јуче увече оборио аутомобилом девојку С. А. на пешачком прелазу у Жаркову, прети до три године затвора за изазивање саобраћајне несреће. Несрећа се догодила око 19… »
Ноћ у Београду: Аутомобил ударио жену на пешашком прелазу у Жаркову
Еуроневс 22.11.2023
Аутомобил је синоћ у 19.20 сати ударио жену на пешачком прелазу у Жаркову на углу улица Аце Јоксимовића и Ратка Митровића, речено је Тањугу у Хитној помоћи. Интервенисала је Хитна помоћ и лакше повређену жену је превезла у… »
Драган Ј. Вучићевић: Изазвао сам саобраћајну несрећу, повређена је девојка
Данас 22.11.2023
Желим да обавестим јавност да сам вечерас, враћајући се с посла возећи свој аутомобил ‘шкода’, нешто после 19 часова на углу улица Ратка Митровића и Аце Јоксимовића у Жаркову изазвао саобраћајну несрећу у којој је једна особа… »
Нова.рс: Драган Ј. Вучићевић оборио девојку на пешачком
Данас 21.11.2023
Драган Ј. Вучићевић, власник таблоида Информер, оборио је вечерас аутомобилом девојку С. А. на пешачком прелазу у Жаркову, сазнаје Нова.рс. Наиме, пише Нова, Вучићевић је девојку оборио на углу Ратка Митровића и Аце Јоксимовић и… »
Вести дана »
Победио у полуфиналу на превару, сада се правда: Нисам знао за то правило, нисам крив!
Хот спорт пре 2 сатајош 282 повезане
Пауновић о укидању притвора Весићу и Момировићу: Тужилаштво располагало одређеним сетом доказа, могло је да подигне оптужницу
Н1 Инфо пре 1 сатјош 40 повезаних
Превозници из Србије обуставили блокаде на теретним терминалима граничних прелаза (ВИДЕО)
Инсајдер пре 3 сатајош 119 повезаних