Повезане вести

И ја имам кћерку, одмах сам помислио шта бих да се њој догодило исто: Драган Вучућевић није могао да задржи сузе у обраћању…

И ја имам кћерку, одмах сам помислио шта бих да се њој догодило исто: Драган Вучућевић није могао да задржи сузе у обраћању…

РИНА 22.11.2023
И ја имам кћерку, одмах сам помислио шта бих да се њој догодило исто: Драган Вучућевић није могао да задржи сузе у обраћању медијима након саобраћајне незгоде коју је изазвао, девојка лакше повређена (ВИДЕО) Главни одговорни… »
Вучићевићу прети до три године затвора за саобраћајку у којој је ударио девојку на пешачком

Вучићевићу прети до три године затвора за саобраћајку у којој је ударио девојку на пешачком

Радио 021 22.11.2023
Драгану Ј. Вучићевићу, власнику таблоида "Информер" који је јуче увече оборио аутомобилом девојку С. А. на пешачком прелазу у Жаркову, прети до три године затвора за изазивање саобраћајне незгоде. Незгода се догодила око 19… »
Вучићевићу очи пуне суза: "и ја имам ћерку... Прво што сам помислио..."

Вучићевићу очи пуне суза: "и ја имам ћерку... Прво што сам помислио..."

Телеграф 22.11.2023
Још једном истиче да је одмах изашао и помогао и извинио се повређеној девојци и њеној породици. Главни одговорни уредник Тв Информер Драган Ј. Вучићевић огласио се први пут након саобраћајне несреће у којој је колима ударио… »
Зашто Драган Ј. Вучићевић није ухапшен после обарања девојке на пешачком

Зашто Драган Ј. Вучићевић није ухапшен после обарања девојке на пешачком

Нова 22.11.2023
Драган Ј. Вучићевић јуче је на пешачком прелазу у Жаркову, возећи "шкоду", налетео на девојку С. А. и лакше је повредио, након чега се у јавности повело питање због чега власник таблоида "Информер" није задржан након несреће… »
"На две секунде сам померио поглед са пута": Драган Ј. Вучићевић открио шта се десило у уторак увече у Жаркову

"На две секунде сам померио поглед са пута": Драган Ј. Вучићевић открио шта се десило у уторак увече у Жаркову

Телеграф 22.11.2023
Осврнуо се на поједине медијске наслове и нагласио да је велика лаж да јој није указао помоћ и да је викао. Главни одговорни уредник Тв Информер Драган Ј. Вучићевић огласио се први пут након саобраћајне несреће у којој је колима… »
Девојка коју је јуче аутомобилом ударио Вучићевић пуштена из болнице, има лаке телесне повреде

Девојка коју је јуче аутомобилом ударио Вучићевић пуштена из болнице, има лаке телесне повреде

Политика 22.11.2023
Девојка С. А. (36), коју је синоћ на улици у Жаркову колима ударио главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић, пуштена је јутрос из болнице на кућно лечење уз дијагнозу лаких телесних повреда, сазнају Новости. Лекарски извори… »
Власнику Информера прети до три године затвора за незгоду у Жаркову

Власнику Информера прети до три године затвора за незгоду у Жаркову

Н1 Инфо 22.11.2023
Драгану Ј. Вучићевићу, власнику таблоида "Информер" који је јуче увече оборио аутомобилом девојку С. А. на пешачком прелазу у Жаркову, прети до три године затвора за изазивање саобраћајне несреће. Како пише портал Нова.рс… »
Власнику „Информера“ Вучићевићу прети до три године затвора за несрећу у Жаркову: Оборио девојку на пешачком

Власнику „Информера“ Вучићевићу прети до три године затвора за несрећу у Жаркову: Оборио девојку на пешачком

Нова 22.11.2023
Драгану Ј. Вучићевићу, власнику таблоида "Информер" који је јуче увече оборио аутомобилом девојку С. А. на пешачком прелазу у Жаркову, прети до три године затвора за изазивање саобраћајне несреће. Несрећа се догодила око 19… »
Ноћ у Београду: Аутомобил ударио жену на пешашком прелазу у Жаркову

Ноћ у Београду: Аутомобил ударио жену на пешашком прелазу у Жаркову

Еуроневс 22.11.2023
Аутомобил је синоћ у 19.20 сати ударио жену на пешачком прелазу у Жаркову на углу улица Аце Јоксимовића и Ратка Митровића, речено је Тањугу у Хитној помоћи. Интервенисала је Хитна помоћ и лакше повређену жену је превезла у… »
Драган Ј. Вучићевић: Изазвао сам саобраћајну несрећу, повређена је девојка

Драган Ј. Вучићевић: Изазвао сам саобраћајну несрећу, повређена је девојка

Данас 22.11.2023
Желим да обавестим јавност да сам вечерас, враћајући се с посла возећи свој аутомобил ‘шкода’, нешто после 19 часова на углу улица Ратка Митровића и Аце Јоксимовића у Жаркову изазвао саобраћајну несрећу у којој је једна особа… »
Нова.рс: Драган Ј. Вучићевић оборио девојку на пешачком

Нова.рс: Драган Ј. Вучићевић оборио девојку на пешачком

Данас 21.11.2023
Драган Ј. Вучићевић, власник таблоида Информер, оборио је вечерас аутомобилом девојку С. А. на пешачком прелазу у Жаркову, сазнаје Нова.рс. Наиме, пише Нова, Вучићевић је девојку оборио на углу Ратка Митровића и Аце Јоксимовић и… »

Вести дана »