Повезане вести

Председник Србије Вучић и председник Кипра после састанка: "Наше земље су истинаски пријатељи, биће потписана и три…

Председник Србије Вучић и председник Кипра после састанка: "Наше земље су истинаски пријатељи, биће потписана и три…

Курир 22.11.2023
Председник Србије Александар Вучић свечано је дочекао председника Кипра Никос Христодулидис испред Палате "Србија", који у дводевној посети нашој земљи. У делегацији Србије су и министри одбране и спољних послова Милош Вучевић… »
Вучић: Србија и Кипар поштују територијални интегритет обе земље; Христодулидис: Имате нашу подршку на европском путу

Вучић: Србија и Кипар поштују територијални интегритет обе земље; Христодулидис: Имате нашу подршку на европском путу

РТС 22.11.2023
Председник Александар Вучић на конференцији за новинаре са председником Републике Кипар Никосом Христодулидисом рекао је да Србија и Кипар поштују територијални интегритет и суверенитет обе земље. Захвалан сам Србији на њеном… »
Орлић са Христодулидисом: Србија се труди да одбрани мир и стабилност на КиМ

Орлић са Христодулидисом: Србија се труди да одбрани мир и стабилност на КиМ

РТВ 22.11.2023
БЕОГРАД - Председник Скупштине Србије Владимир Орлић поручио је данас, у разговору са председником Кипра Никосом Христодулидисом у Београду да се Србија у изузетно тешким условима на Косову и Метохији труди да одбрани мир и… »
Вучић угостио на вечери председника Кипра

Вучић угостио на вечери председника Кипра

Телеграф 22.11.2023
Вучић и председник Кипра састали су се раније данас у Палати ''Србија''. Председник Србије Александар Вучић угостио је на вечери председника Кипра Никоса Христодулидиса. "Као што видите, све супротно званичном протоколу, скинули… »
Христодулидис: Став Кипра о подршци територијалном интегритету Србије – непроменљив

Христодулидис: Став Кипра о подршци територијалном интегритету Србије – непроменљив

Политика 22.11.2023
Председник Кипра Никос Христодулидис рекао је данас да је став Кипра по питању поштовања територијалног интегритета и суверенитета Републике Србије јасан и да не може бити промењен. Христодулидис је, након сусрета са… »
Вучић: Уверен сам да ћемо додатно оснажити пријатељство између Србије и Кипра

Вучић: Уверен сам да ћемо додатно оснажити пријатељство између Србије и Кипра

Вести онлине 22.11.2023
Председник Србије Александар Вучић пожелео је добродошлицу председнику Кипра Никосу Христодулидису и истакао своју увереност у оснаживање сарадње и пријатељства између два народа. “Добро нам дошли, драги пријатељу. Радујем се… »
Вучић са председником Кипра: Свечани дочек испред Палате Србија: Ми смо истински пријатељи (фото, видео)

Вучић са председником Кипра: Свечани дочек испред Палате Србија: Ми смо истински пријатељи (фото, видео)

Блиц 22.11.2023
Председник Александар Вучић изјавио је, после састанка са председником Кипра Никосом Христодулидисом, да су данас недвосмислено потврдили жељу да се додатно унапреде билатерални односи и сарадња две земље, и захвалио Кипру на… »
Вучић са Христодулидисом: Међусобно уважавање територијалног интегритета Србије и Кипра

Вучић са Христодулидисом: Међусобно уважавање територијалног интегритета Србије и Кипра

Данас 22.11.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Београду да су Србија и Кипар истински пријатељи и захвалио тој држави за подршку територијалном интегритету и суверениту Србије. „Србија поштује норме медунардног права и… »
Вучић дочекао председника Кипра испред Палате Србија

Вучић дочекао председника Кипра испред Палате Србија

Бета 22.11.2023
Председник Србије Александар Вучић приредио је данас свечани дочек председника Кипра Никоса Христодулидиса испред Палате Србија који је стигао у званичну посету Србији. "Радујем се Вашој посети, уверен да ћемо заједничким радом… »
Вучић свечано дочекао председника Републике Кипар

Вучић свечано дочекао председника Републике Кипар

Данас 22.11.2023
Председник Србије Александар Вучић приредио је данас испред Палате Србија свечани дочек председнику Кипра Никосу Христодулидису који је дошао у званичну посету Србији. После дочека уследио је састанак Вучића и Христодулидиса, а… »
Вучић са Христодулидисом: Кипар истински пријатељ, хвала што поштујете територијални интегритет Србије

Вучић са Христодулидисом: Кипар истински пријатељ, хвала што поштујете територијални интегритет Србије

Еуроневс 22.11.2023
Председник Александар Вучић изјавио је, после састанка са председником Кипра Никосом Христодулидисом, да су данас недвосмислено потврдили жељу да се додатно унапреде билатерални односи и сарадња две земље, и захвалио Кипру на… »
Председник Кипра Христодулидис у посети Србији: Дочекао га председник Вучић, следе састанци (фото)

Председник Кипра Христодулидис у посети Србији: Дочекао га председник Вучић, следе састанци (фото)

Курир 22.11.2023
Председник Кипра Никос Христодулидис је стигао у дводневну званичну посету Србији. Испред Палате "Србија" сачекао га је председник Србије Александар Вучић, а након свечаног дочека следе састанци. 14.00 - Свечани дочек Свечани… »
Вучић пожелео добродошлицу председнику Кипра: Уверен сам да ћемо додатно оснажити пријатељство

Вучић пожелео добродошлицу председнику Кипра: Уверен сам да ћемо додатно оснажити пријатељство

Телеграф 22.11.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић дочекао је председника Републике Кипар Никоса Христодулидиса. Председник Србије Александар Вучић пожелео је добродошлицу председнику Кипра Никосу Христодулидису и истакао своју… »
Председника Републике Кипар дочекао министар Дачић

Председника Републике Кипар дочекао министар Дачић

РТВ 22.11.2023
БЕОГРАД - Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић дочекао је председника Републике Кипар на београдском аеродрому "Никола Тесла". Пожелео сам добродошлицу председнику Републике Кипар Никосу… »
Председник Републике Кипар стигао у посету Србији, на аеродрому га дочекао Дачић

Председник Републике Кипар стигао у посету Србији, на аеродрому га дочекао Дачић

Еуроневс 22.11.2023
Председник Републике Кипар Никос Христодулидис допутовао је данас у дводневну званичну посету Србији, а на аеродрому "Никола Тесла" дочекао га је министар спољних послова Ивица Дачић. "Пожелео сам добродошлицу председнику… »
Председник Кипра у дводневној посети Србији: Угостиће га председник Вучић

Председник Кипра у дводневној посети Србији: Угостиће га председник Вучић

Блиц 22.11.2023
Председника Републике Кипар Никос Христодулидис долази данас у дводневну званичну посету Србији, а угостиће га председник Александар Вучић. Церемонија свечаног дочека предвиђена је испред Палате ''Србија'', после чега ће уследити… »

Вести дана »