Povezane vesti
Tinejdžer ubio majku pa telo zakopao: Zadavio sam je, hteo sam da joj odsečem prst! Ovako je probao da prikrije tragove
Kurir 22.11.2023
Tinejdžer sa Floride smireno je policiji ispričao kako je zadavio svoju majku i njeno telo zakopao ispod crkvenog roštilja, a sve zbog - ocena. Gregori Ramos imao je samo 15 godina kada je ubio svoju majku Gejl Klivendžer (46) u njihovoj kući u DeBariju… »
Tinejdžer hladnokrvno zadavio svoju majku, ono što je ispričao policiji uplašiće i najhrabrije
Telegraf 22.11.2023
Tihi i mirni tinejdžer sa Floride Gregori Ramos opisao je policiji kako je zadavio svoju mamu zbog loše ocene pre nego što ju je zakopao ispod crkvenog roštilja u video snimku koji je nedavno objavljen. Tinejdžer sa Floride smireno je policiji ispričao… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 3 satajoš 31 povezana
Tramp: Odbor za mir bi mogao da zameni Ujedinjene nacije; O Grenlandu: Saznaćete, na kraju će sve ispasti veoma dobro
RTV pre 21 minutajoš 28 povezanih
Partizan prekinuo "crni niz": Pobeda u Minhenu nakon sedam vezanih poraza u Evroligi
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 28 povezanih
Novi napad botova na naloge Nova.rs, N1, Nova TV, Danas i Radar: Broj pratilaca enormno raste
Nova pre 7 satijoš 6 povezanih
Stanković upisao prvenac u Ligi šampiona, katastrofa Mančester Sitija /video/
Sputnik pre 1 satjoš 28 povezanih