Повезане вести
Бјелица ми је рекао: Хтео сам да ти убијем целу породицу! Луда исповест кошаркаша: Ошамарио сам га и нисам знао...
Мондо 22.11.2023
Немања Бјелица је био бесан на некадашњег НБА кошаркаша са којим ће касније постати саиграч. Немања Бјелица је био бесан на некадашњег НБА кошаркаша са којим ће касније постати саиграч. Бивши амерички кошаркаш Џеф Тиг (35) у… »
„Ударио сам Бјелицу, рекао ми је да ће ме убити“
Спорт клуб 22.11.2023
Некадашњи НБА кошаркаш Џеф Тиг присетио се једне анегдоте из играчких дана, а у њој је учествовао и Немања Бјелица. Тиг је ударио српског кошаркаша, али судије нису реаговале. „Само сам га ошамарио, био је баш љут, рекао ми… »
Нема зезања са Бјелицом: "Ошамарио сам га, хтео је да ме пребије"
Спортске.нет 22.11.2023
Бивши НБА играч и ол-стар плејмејкер Џеф Тиг је у последње време познат као идеалан гост за подкасте, због прича које подели и дара за њихово занимљиво изношење. У једном од гостовања се дошло до Немање Бјелице, а Тиг се… »
Вести дана »
Почињу пријаве за легализацију објеката и упис својине у катастар
Јужне вести пре 3 сатајош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 1 сатјош 38 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 9 минутајош 29 повезаних