Повезане вести
Сем Алтман се након неколико дана од отказа ипак враћа на чело компаније ОпенАИ
Данас 22.11.2023
ОпенАИ постигао је начелни договор који би допустио Сему Алтману да се врати на место извршног директора компаније и формира нови управни одбор, објавила је компанија рано у среду (22. новембра), сугеришући да се назире крај… »
ОпенАИ враћа Алтмана на мјесто ЦЕО-а само тједан дана након што га је смијенио
СЕЕбиз 22.11.2023
НЕВ ИОРК - Сам Алтман ће се вратити као извршни директор ОпенАИ-ја, објавио је стартуп у сриједу рано ујутро на КС-у, раније познатом као Твиттер. Потез је услиједио након огромног притиска запосленика и инвеститора у управном… »
Крај саге: Алтман се враћа у ОпенАИ као извршни директор пет дана након отпуштања
Бенцхмарк 22.11.2023
Сем Алтман се враћа на чело компаније ОпенАИ, пет дана након што је га је управни одбор сменио са позиције извршног директора што је потом направило читаву лавину догађаја у свету бизниса са технологијом и вештачком… »
Преокрет у компанији ОпенАИ: Пет дана након што су га отпустили, Сем Алтман се враћа на место директора
ЕурАцтив 22.11.2023
Сем Алтман враћа се на место извршног директора ОпенАИ-а, рекли суи з компаније. Повратак на директорску позицију оснивача чувеног ЦхатГПТ-а дешава се само пет дана након што су га отпустили. Враћање Сема Алтмана на место… »
Сем Алтман се враћа на место извршног директора ОпенАИ
Нови магазин 22.11.2023
Компанија ОпенАИ објавила је данас да се на њено чело враћа њен суоснивач Сам Алтман, неколико дана после његовог отпуштања, саопштено је преко друштвене мреже КС. "Склопили смо начелни споразум да се Сам врати у ОпенАи као… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 2 сатајош 1 повезана