Povezane vesti

Sem Altman se nakon nekoliko dana od otkaza ipak vraća na čelo kompanije OpenAI

Sem Altman se nakon nekoliko dana od otkaza ipak vraća na čelo kompanije OpenAI

Danas 22.11.2023
OpenAI postigao je načelni dogovor koji bi dopustio Semu Altmanu da se vrati na mesto izvršnog direktora kompanije i formira novi upravni odbor, objavila je kompanija rano u sredu (22. novembra), sugerišući da se nazire kraj višednevnoj drami… »
OpenAI vraća Altmana na mjesto CEO-a samo tjedan dana nakon što ga je smijenio

OpenAI vraća Altmana na mjesto CEO-a samo tjedan dana nakon što ga je smijenio

SEEbiz 22.11.2023
NEW YORK - Sam Altman će se vratiti kao izvršni direktor OpenAI-ja, objavio je startup u srijedu rano ujutro na X-u, ranije poznatom kao Twitter. Potez je uslijedio nakon ogromnog pritiska zaposlenika i investitora u upravnom odboru koji ga je smijenio… »
Kraj sage: Altman se vraća u OpenAI kao izvršni direktor pet dana nakon otpuštanja

Kraj sage: Altman se vraća u OpenAI kao izvršni direktor pet dana nakon otpuštanja

Benchmark 22.11.2023
Sem Altman se vraća na čelo kompanije OpenAI, pet dana nakon što je ga je upravni odbor smenio sa pozicije izvršnog direktora što je potom napravilo čitavu lavinu događaja u svetu biznisa sa tehnologijom i veštačkom inteligencijom. Uz Altmana, u… »
Preokret u kompaniji OpenAI: Pet dana nakon što su ga otpustili, Sem Altman se vraća na mesto direktora

Preokret u kompaniji OpenAI: Pet dana nakon što su ga otpustili, Sem Altman se vraća na mesto direktora

EurActiv 22.11.2023
Sem Altman vraća se na mesto izvršnog direktora OpenAI-a, rekli sui z kompanije. Povratak na direktorsku poziciju osnivača čuvenog ChatGPT-a dešava se samo pet dana nakon što su ga otpustili. Vraćanje Sema Altmana na mesto direktorka kompanije… »
Sem Altman se vraća na mesto izvršnog direktora OpenAI

Sem Altman se vraća na mesto izvršnog direktora OpenAI

Novi magazin 22.11.2023
Kompanija OpenAI objavila je danas da se na njeno čelo vraća njen suosnivač Sam Altman, nekoliko dana posle njegovog otpuštanja, saopšteno je preko društvene mreže X. "Sklopili smo načelni sporazum da se Sam vrati u OpenAi kao generalni direktor"… »

Vesti dana »