Povezane vesti
"Žena od sultana" obelodanila intimnu fotku nje i repera! Opasno je vrelo, sad je sve jasno kao dan (foto)
Kurir 22.11.2023
Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em potvrdila je svoju emotivnu vezu sa reperom Vuk Mobom a jedna njena objava na instagramu posebno je privukla pažnju. Pevačica je u jednom intervjuu prvi put govorila o vezi s reperom, koja je, iako ne traje… »
Ovako je počela ljubavna priča Tijane em i Vuka Moba! Pevačica otkrila detalje romanse - progovorila i o svadbi!
Mondo 22.11.2023
Tijana Milentijević otkrila je detalje veze sa reperom Vukom Mobom. Tijana Milentijević otkrila je detalje veze sa reperom Vukom Mobom. U svim domaćim medijima nedavno je odjeknula vest o novoj romansi na estradi. Prava bura komentara nastala je na… »
"Ne dam ono što je moje": Žena od sultana progovorila o vezi sa Vukom Mobom, ljubomori, svadbi i svekrvi: "Ona je predivna…
Blic 22.11.2023
Pevačica Tijana Milentijević uživa u vezi sa reperom Vukom Mobom, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa i priznala da postoji ljubomora, ali u granicama normale. - Svako je, kada mu je stalo nekog, ljubomoran. I ja sam ljubomorna, ne preterano, ali… »
"Javio se na Instagramu i došao na moj nastup" Žena od sultana o ljubavi sa reperom: Nikada nisam imala ovakvog partnera...
Kurir 22.11.2023
Tijana Milentijević uživa u vezi sa reperom Vukom Mobom, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa i priznala da postoji ljubomora, ali u granicama normale. - Svako je, kada mu je stalo nekog, ljubomoran. I ja sam ljubomorna, ne preterano, ali prosto ne… »
Vesti dana »
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu povodom tragedije na Železničkoj stanici: Do sada saslušano 66 osoba, biće još pet
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane
Studenti zatražili puštanje Relje Stanojevića, apel za njegovo oslobađanje potpisalo 5.000 građana
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih
Džon Retklif novi je šef CIA: Tramp izabrao i ambasadora u Izraelu i izaslanika za Bliski istok
N1 Info pre 7 satijoš 32 povezane
Kac: Nema prekida vatre u Libanu dok se Hzebolah ne razoruža i povuče
Politika pre 54 minutajoš 26 povezanih