Povezane vesti
"Žena od sultana" obelodanila intimnu fotku nje i repera! Opasno je vrelo, sad je sve jasno kao dan (foto)
Kurir 22.11.2023
Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em potvrdila je svoju emotivnu vezu sa reperom Vuk Mobom a jedna njena objava na instagramu posebno je privukla pažnju. Pevačica je u jednom intervjuu prvi put govorila o vezi s reperom, koja je, iako ne traje… »
Ovako je počela ljubavna priča Tijane em i Vuka Moba! Pevačica otkrila detalje romanse - progovorila i o svadbi!
Mondo 22.11.2023
Tijana Milentijević otkrila je detalje veze sa reperom Vukom Mobom. Tijana Milentijević otkrila je detalje veze sa reperom Vukom Mobom. U svim domaćim medijima nedavno je odjeknula vest o novoj romansi na estradi. Prava bura komentara nastala je na… »
"Javio se na Instagramu i došao na moj nastup" Žena od sultana o ljubavi sa reperom: Nikada nisam imala ovakvog partnera...
Kurir 22.11.2023
Tijana Milentijević uživa u vezi sa reperom Vukom Mobom, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa i priznala da postoji ljubomora, ali u granicama normale. - Svako je, kada mu je stalo nekog, ljubomoran. I ja sam ljubomorna, ne preterano, ali prosto ne… »
Vesti dana »
Detalji jezivog sudara automobila i kamiona kod Umke: Muškarac teško povređen, vozilo potpuno izgužvano VIDEO
Nova pre 32 minutajoš 28 povezanih
Hit scena - Jokić zavrteo "somborski ringišpil" Nesrećni Amerikanac nije znao gde se nalazi posle genijalnog poteza Srbina! Snimak zapalio mreže!
Kurir pre 42 minutajoš 47 povezanih
Ministarka Đedović razgovarala sa predstavnicima naftnih kompanija o snabdevanju tržišta i Akcionom planu
RTV pre 17 minutajoš 12 povezanih