Повезане вести
Академик Костић: Масовним потписивањем ПроГласа грађани поручују да им није добро
Радио 021 22.11.2023
Некадашњи председник САНУ и један од иницијатора "ПроГласа" Владимир Костић оценио је да масовно потписивање те иницијативе говори о поруци грађана Србије да им "није добро" и да су "забринути". Костић је за Н1, говорећи о… »
Академик Костић: Никад ми није био сан да имам ламборгинија, али вређа да ми препречи пут на који ја имам право
Нова 22.11.2023
Некадашњи председник САНУ и један од иницијатора "ПроГласа", проф. др Владимир Костић оценио је да масовно потписивање ПроГласа говори о поруци грађана Србије да им "није добро" и да су "забринути". "Нећемо бахатост која нас… »
Костић: Приступио сам ПроГласу јер имам пет унука - то је пет основних разлога
Нови магазин 22.11.2023
Некадашњи председник САНУ и један од иницијатора "ПроГласа", проф. др Владимир Костић оценио је да масовно потписивање ПроГласа говори о поруци грађана Србије да им "није добро" и да су "забринути". "Нећемо бахатост која нас… »
Иза вести: Владимир Костић
Н1 Инфо 22.11.2023
Некадашњи председник САНУ и један од иницијатора "ПроГласа" проф. др Владимир Костић оценио је да масовно потписивање ПроГласа говори о поруци грађана Србије да им "није добро" и да су "забринути". "Нећемо бахатост која нас… »
Костић: Приступио сам ПроГласу јер имам пет унука – то је пет основних разлога
Н1 Инфо 22.11.2023
Вести дана »
Студенти траже хитне донације за пешачење до Новог Сада: Потребне газе, завоји...
Радио 021 пре 41 минутајош 34 повезане
Аљбин Курти остаје без власти? Или нови мандатар или нови избори на Косову
Јужне вести пре 1 сатјош 33 повезане
Вучић: Много додатних проблема у енергетици, следећа недеља кључна (ВИДЕО)
РТВ пре 2 сатајош 22 повезане
Министарка правде и министар унутрашњих послова Словеније поднели оставке после трагичног инцидента у Новом Месту
Нова пре 2 сатајош 25 повезаних