Povezane vesti
Akademik Kostić: Masovnim potpisivanjem ProGlasa građani poručuju da im nije dobro
Radio 021 22.11.2023
Nekadašnji predsednik SANU i jedan od inicijatora "ProGlasa" Vladimir Kostić ocenio je da masovno potpisivanje te inicijative govori o poruci građana Srbije da im "nije dobro" i da su "zabrinuti". Kostić je za N1, govoreći o ProGlasu, rekao da su… »
Akademik Kostić: Nikad mi nije bio san da imam lamborginija, ali vređa da mi prepreči put na koji ja imam pravo
Nova 22.11.2023
Nekadašnji predsednik SANU i jedan od inicijatora "ProGlasa", prof. dr Vladimir Kostić ocenio je da masovno potpisivanje ProGlasa govori o poruci građana Srbije da im "nije dobro" i da su "zabrinuti". "Nećemo bahatost koja nas vređa. Nikada mi nije… »
Iza vesti: Vladimir Kostić
N1 Info 22.11.2023
Nekadašnji predsednik SANU i jedan od inicijatora "ProGlasa" prof. dr Vladimir Kostić ocenio je da masovno potpisivanje ProGlasa govori o poruci građana Srbije da im "nije dobro" i da su "zabrinuti". "Nećemo bahatost koja nas vređa. Nikada mi nije… »
Kostić: Pristupio sam ProGlasu jer imam pet unuka - to je pet osnovnih razloga
Novi magazin 22.11.2023
Nekadašnji predsednik SANU i jedan od inicijatora "ProGlasa", prof. dr Vladimir Kostić ocenio je da masovno potpisivanje ProGlasa govori o poruci građana Srbije da im "nije dobro" i da su "zabrinuti". "Nećemo bahatost koja nas vređa. Nikada mi nije… »
Kostić: Pristupio sam ProGlasu jer imam pet unuka – to je pet osnovnih razloga
N1 Info 22.11.2023
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 3 minutajoš 36 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 32 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
Danas pre 32 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 38 minutajoš 8 povezanih