Povezane vesti
Tehnologija: Dosije Sem Altman - otišao, pa se odmah vratio u kompaniju koja je stvorila četbota veštačke inteligencije
Južne vesti 22.11.2023
Getty Images Sem Altman je delovao sigurno kao jedan od vodećih umova iza veštačke inteligencije Zamislite samo svađu u konferencijskoj sali kompanije vredne više milijardi dolara čija futuristička tehnologija može da spase ili uništi svet. Protiv njenog… »
Tehnologija: Dosije Sem Altman - otišao, pa se odmah vratio u kompaniju koja je stvorila četbota veštačke inteligencije
Radio 021 22.11.2023
Tehnološka urednica BBC-ja Zoe Klajnman o burnih nekoliko dana za kreatora ČetGPT-a. Getty Images Sem Altman je delovao sigurno kao jedan od vodećih umova iza veštačke inteligencije Zamislite samo svađu u konferencijskoj sali kompanije vredne više… »
Vesti dana »

"Postojala opasnost od hemijskog incidenta!" Oglasila se uprava Državnog univerziteta u Novom Pazaru nakon što su studenti u toku noći izbačeni iz zgrade
Blic pre 2 satajoš 50 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 33 povezane

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 3 povezane