Povezane vesti
Tehnologija: Dosije Sem Altman - otišao, pa se odmah vratio u kompaniju koja je stvorila četbota veštačke inteligencije
Južne vesti 22.11.2023
Getty Images Sem Altman je delovao sigurno kao jedan od vodećih umova iza veštačke inteligencije Zamislite samo svađu u konferencijskoj sali kompanije vredne više milijardi dolara čija futuristička tehnologija može da spase ili uništi svet. Protiv njenog… »
Tehnologija: Dosije Sem Altman - otišao, pa se odmah vratio u kompaniju koja je stvorila četbota veštačke inteligencije
Radio 021 22.11.2023
Tehnološka urednica BBC-ja Zoe Klajnman o burnih nekoliko dana za kreatora ČetGPT-a. Getty Images Sem Altman je delovao sigurno kao jedan od vodećih umova iza veštačke inteligencije Zamislite samo svađu u konferencijskoj sali kompanije vredne više… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate zbog rasta cena sirove nafte
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 76 povezanih
Američki avion koji se srušio u Iraku: Više od šest decenija okosnica sposobnosti Vojske SAD za dopunu goriva u letu
N1 Info pre 7 minutajoš 31 povezana
(Foto/video) "Bato moj, zašto si otišao?" Darko Lazić se srušio pred umrlicom brata Dragana: Prijatelji ga drže, on jeca na sav glas
Kurir pre 2 minutajoš 41 povezana
Tramp tvrdi da je Iran pred predajom: „Uklonio sam rak koji je pretio svima nama“
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
Opšta havarija u srcu Šumadije, čak tri saobraćajne nesreće: Hitna imala pune ruke posla
Telegraf pre 37 minutajoš 32 povezane