Povezane vesti
Bil Gejts se spustio u kanalizaciju u Briselu: Istraživao testiranje otpadnih voda na koronu (foto, video)
Kurir 22.11.2023
Bil Gejts, američki milijarder i suosnivač "Majkrosofta", objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se spušta u kanalizaciju Brisela. On je u podzemlju belgijske prestonice tako obeležio 19. novembar, Svetski dan toaleta. U postu na Linkdinu… »
Bil Gejts proveo dan u kanalizaciji VIDEO
Nova 22.11.2023
Istraživao sam skrivenu istoriju briselskog kanalizacionog sistema i ulogu otpadnih voda u globalnom zdravlju, napisao je na društvenoj mreži X osnivač "Majkrosofta" Bil Gejts. Gejts se na ovaj korak odlučio povodom Svetskog dana toaleta, piše N1. On je… »
Bil Gejts proveo dan u kanalizaciji (VIDEO)
Danas 22.11.2023
Istraživao sam skrivenu istoriju briselskog kanalizacionog sistema i ulogu otpadnih voda u globalnom zdravlju, napisao je na društvenoj mreži X osnivač „Majkrosofta“ Bil Gejts. Gejts se na ovaj korak odlučio povodom Svetskog dana toaleta. On je sišao je… »
Bil Gejts proveo dan u kanalizaciji (VIDEO)
N1 Info 22.11.2023
Istraživao sam skrivenu istoriju briselskog kanalizacionog sistema i ulogu otpadnih voda u globalnom zdravlju, napisao je na društvenoj mreži X osnivač "Majkrosofta" Bil Gejts. Gejts se na ovaj korak odlučio povodom Svetskog dana toaleta. On je sišao je… »
Vesti dana »
Novosađani na direktnom suncu izmerili gotovo 50 stepeni Celzijusa
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 36 povezanih
Akcident u Guči: Iz hladnjače iscurio amonijak, meštanima stiglo upozorenje MUP-a
Euronews pre 1 satjoš 49 povezanih
"Iran više neće postojati": Tramp zapretio nakon novih američkih udara
NIN pre 2 satajoš 38 povezanih
Počinje borba za titulu: Završen prvi krug Mundijala, poznati svi učesnici nokaut faze
Newsmax Balkans pre 2 minutajoš 32 povezane
Arhiv javnih skupova prebrojao prisutne na SNS skupu u Beogradu, procena MUP-a – ni blizu
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 19 povezanih