Povezane vesti
Bil Gejts se spustio u kanalizaciju u Briselu: Istraživao testiranje otpadnih voda na koronu (foto, video)
Kurir 22.11.2023
Bil Gejts, američki milijarder i suosnivač "Majkrosofta", objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se spušta u kanalizaciju Brisela. On je u podzemlju belgijske prestonice tako obeležio 19. novembar, Svetski dan toaleta. U postu na Linkdinu… »
Bil Gejts proveo dan u kanalizaciji VIDEO
Nova 22.11.2023
Istraživao sam skrivenu istoriju briselskog kanalizacionog sistema i ulogu otpadnih voda u globalnom zdravlju, napisao je na društvenoj mreži X osnivač "Majkrosofta" Bil Gejts. Gejts se na ovaj korak odlučio povodom Svetskog dana toaleta, piše N1. On je… »
Bil Gejts proveo dan u kanalizaciji (VIDEO)
Danas 22.11.2023
Istraživao sam skrivenu istoriju briselskog kanalizacionog sistema i ulogu otpadnih voda u globalnom zdravlju, napisao je na društvenoj mreži X osnivač „Majkrosofta“ Bil Gejts. Gejts se na ovaj korak odlučio povodom Svetskog dana toaleta. On je sišao je… »
Bil Gejts proveo dan u kanalizaciji (VIDEO)
N1 Info 22.11.2023
Istraživao sam skrivenu istoriju briselskog kanalizacionog sistema i ulogu otpadnih voda u globalnom zdravlju, napisao je na društvenoj mreži X osnivač "Majkrosofta" Bil Gejts. Gejts se na ovaj korak odlučio povodom Svetskog dana toaleta. On je sišao je… »
Vesti dana »

Da li je Svetislav Pešić pogrešio što nije pozvao Nikolu Topića na Eurobasket?
Telegraf pre 2 satajoš 45 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 38 povezanih

Oglasio se Rale Ratković nakon skandala sa Anom Nikolić "Došlo je do svađe, imam zabranu prilaska 48 sati"
Telegraf pre 18 minutajoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa prolaznim pljuskovima i svežim noćima
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 28 povezanih