Povezane vesti
Bil Gejts se spustio u kanalizaciju u Briselu: Istraživao testiranje otpadnih voda na koronu (foto, video)
Kurir 22.11.2023
Bil Gejts, američki milijarder i suosnivač "Majkrosofta", objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se spušta u kanalizaciju Brisela. On je u podzemlju belgijske prestonice tako obeležio 19. novembar, Svetski dan toaleta. U postu na… »
Bil Gejts proveo dan u kanalizaciji VIDEO
Nova 22.11.2023
Istraživao sam skrivenu istoriju briselskog kanalizacionog sistema i ulogu otpadnih voda u globalnom zdravlju, napisao je na društvenoj mreži X osnivač "Majkrosofta" Bil Gejts. Gejts se na ovaj korak odlučio povodom Svetskog dana toaleta, piše N1… »
Bil Gejts proveo dan u kanalizaciji (VIDEO)
Danas 22.11.2023
Istraživao sam skrivenu istoriju briselskog kanalizacionog sistema i ulogu otpadnih voda u globalnom zdravlju, napisao je na društvenoj mreži X osnivač „Majkrosofta“ Bil Gejts. Gejts se na ovaj korak odlučio povodom Svetskog dana toaleta. On je… »
Bil Gejts proveo dan u kanalizaciji (VIDEO)
N1 Info 22.11.2023
Istraživao sam skrivenu istoriju briselskog kanalizacionog sistema i ulogu otpadnih voda u globalnom zdravlju, napisao je na društvenoj mreži X osnivač "Majkrosofta" Bil Gejts. Gejts se na ovaj korak odlučio povodom Svetskog dana toaleta. On je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Generalni štrajk u Srbiji: Plenum prosvetara Niša izglasao obustavu, Studenti Pravnog fakulteta uputili poruku „profesoru Noletu“
Nova pre 10 minutajoš 16 povezanih
Generalni štrajk u Srbiji, „čas u prirodi “ i protest advokata
Novi magazin pre 20 minutajoš 15 povezanih
Jelena Dokić zapušila usta svima koji su prozivali Novaka: "Baš nas briga koliko ste novca dali na karte"
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana