Повезане вести
Бил Гејтс се спустио у канализацију у Бриселу: Истраживао тестирање отпадних вода на корону (фото, видео)
Курир 22.11.2023
Бил Гејтс, амерички милијардер и суоснивач "Мајкрософта", објавио је на друштвеним мрежама фотографију на којој се спушта у канализацију Брисела. Он је у подземљу белгијске престонице тако обележио 19. новембар, Светски дан… »
Бил Гејтс провео дан у канализацији (ВИДЕО)
Данас 22.11.2023
Истраживао сам скривену историју бриселског канализационог система и улогу отпадних вода у глобалном здрављу, написао је на друштвеној мрежи КС оснивач „Мајкрософта“ Бил Гејтс. Гејтс се на овај корак одлучио поводом Светског дана… »
Бил Гејтс провео дан у канализацији ВИДЕО
Нова 22.11.2023
Истраживао сам скривену историју бриселског канализационог система и улогу отпадних вода у глобалном здрављу, написао је на друштвеној мрежи КС оснивач "Мајкрософта" Бил Гејтс. Гејтс се на овај корак одлучио поводом Светског дана… »
Бил Гејтс провео дан у канализацији (ВИДЕО)
Н1 Инфо 22.11.2023
Истраживао сам скривену историју бриселског канализационог система и улогу отпадних вода у глобалном здрављу, написао је на друштвеној мрежи КС оснивач "Мајкрософта" Бил Гејтс. Гејтс се на овај корак одлучио поводом Светског дана… »
Вести дана »
Студентска пешачења до Новог Сада: Интерактивна мапа и фотографије
BBC News пре 1 сатјош 22 повезане
Прелазак Србије на зимско рачунање времена 26. октобра 2025. године
Наслови.аи пре 8 минутајош 35 повезаних
Временска прогноза за Србију 25. и 26. октобар 2025: сунчано на северу, киша и пљускови у осталим крајевима
Наслови.аи пре 8 минутајош 24 повезане
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 12 минутајош 18 повезаних