Повезане вести

Бил Гејтс се спустио у канализацију у Бриселу: Истраживао тестирање отпадних вода на корону (фото, видео)

Бил Гејтс се спустио у канализацију у Бриселу: Истраживао тестирање отпадних вода на корону (фото, видео)

Курир 22.11.2023
Бил Гејтс, амерички милијардер и суоснивач "Мајкрософта", објавио је на друштвеним мрежама фотографију на којој се спушта у канализацију Брисела. Он је у подземљу белгијске престонице тако обележио 19. новембар, Светски дан… »
Бил Гејтс провео дан у канализацији (ВИДЕО)

Данас 22.11.2023
Истраживао сам скривену историју бриселског канализационог система и улогу отпадних вода у глобалном здрављу, написао је на друштвеној мрежи КС оснивач „Мајкрософта“ Бил Гејтс. Гејтс се на овај корак одлучио поводом Светског дана… »
Бил Гејтс провео дан у канализацији ВИДЕО

Бил Гејтс провео дан у канализацији ВИДЕО

Нова 22.11.2023
Истраживао сам скривену историју бриселског канализационог система и улогу отпадних вода у глобалном здрављу, написао је на друштвеној мрежи КС оснивач "Мајкрософта" Бил Гејтс. Гејтс се на овај корак одлучио поводом Светског дана… »

Н1 Инфо 22.11.2023
Истраживао сам скривену историју бриселског канализационог система и улогу отпадних вода у глобалном здрављу, написао је на друштвеној мрежи КС оснивач "Мајкрософта" Бил Гејтс. Гејтс се на овај корак одлучио поводом Светског дана… »

Вести дана »