Повезане вести
Оштећен ми је бубрег, ребро ми је пробило плућа... Брутално претучени бивши задругар у болници: Чекам операцију!
Мондо 22.11.2023
Након што је брутално претучен, Стефан Михић огласио се из болничке постеље. Након што је брутално претучен, Стефан Михић огласио се из болничке постеље. Некадашњи учесник Задруге, Стефан Михић брутално је претучен, а како је… »
Ријалити учесник претучен у Београду: Тврди да су га намамили у стан и нанели му тешке повреде
Нова 22.11.2023
Бившу учесник Задруге Стефан Михић прошле ноћи претучен у Београду. Како тврди за Телеграф, он је намамљен у један стан, где је доживео хорор. „Живимо у свету бруталности и криминала, срећан сам што сам успео да побегнем кроз… »
"Пукла су му ребра, има унутрашње крварење" Отац крвнички претученог задругара ван себе, открио стравичне детаље пребијања…
Курир 22.11.2023
Бивши учесник "Задруге" Стефан Михић ускоро ће имати хитну операцију након што је брутално претучен. Стефан је истакао да је намамљен у стан у којем су га малтретирали чак четири сата, а тренутно се тренутно налази у Ургентном… »
"Чека ме операција": Огласио се Стефан Михић из болнице након што је претучен
Блиц 22.11.2023
Бивши учесник "Задруге", Стефан Михић претучен је прошле ноћи и он се тренутно налази у болници. Како тврди бивши задругар, он је малтретиран четири сата, након чега је избачен на улицу. Стефан Михић има повреде на глави и испод… »
Претучен учесник Задруге: Малтретирали га четири сата, па га избацили на улицу: Бивши задругар чека операцију
Блиц 22.11.2023
Бивши учесник "Задруге" претучен је прошле ноћи, након што је претходно отет, потврдио је овај момак из болнице за домаће медије. Како тврди, он је малтретиран четири сата, након чега је полуго избачен на улицу. Михића је… »
Побегао сам кроз прозор, сав сам у подливима! Огласио се Стефан Михић - брутално пребијен, открио детаље напада!
Мондо 22.11.2023
Стефан Михић се огласио поводом навода да је у болници због пребијања. Стефан Михић се огласио поводом навода да је у болници због пребијања. На друштвеној мрежи Инстаграм појавила се информација да је бивши учесник Задруге… »
Брутално пребијен бивши задругар! Стефан Михић бачен наг на улицу, завршио у болници: Чека ме операција носа, напукао је
Курир 22.11.2023
На друштвеној мрежи Инстаграм појавила се информација да је бивши задругар, Стефан Михић брутално претучен током претходне ноћи. Он је добио стравичне батине, а како се пише, иза тога стоји криминална група. Стефану је промењен… »
Вести дана »

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 3 сатајош 1 повезана