Повезане вести
Мицић: "Не знам како ови момци успевају..:"
Спортске.нет 22.11.2023
Василије Мицић игра своју прву сезону у НБА лиги, и за сада добија шансу "на кашичицу". Сматра да је велика разлика између Евролиге и НБА лиге. "Другачије је. Када имате овакве утакмице једну за другом, тешко је. Не знам и даље… »
Мицић о НБА: Заиста је тешко, не знам како ови момци успевају, желим да сачувам навике из прошлости
Нова 22.11.2023
Још увек се адаптира на нову средину Василије Мицић је протеклог лета коначно добио НБА уговор, о ком се дуго причало, па је обукао дрес Оклахоме у којој за сада добија прилику само „на кашичицу“. Српски плејмејкер се и даље… »
Да ли се то Мицић покајао? Репрезентативац Србије о боравку у НБА лиги
Вечерње новости 22.11.2023
Васлије Мицић од ове сезоне је у НБА лиги где игра за екипу Оклахоме тандера. Фото АП И даље се двадесетдеветогодишњак није скроз привикао на дешавања у најјачој лиги света, у коју је дошао као МВП Евролиге. - Другачије је… »
Мицић: Имам навике из прошлости које желим да сачувам
Спорт клуб 22.11.2023
Српски кошаркаш Василије Мицић још увек се прилагођава на НБА систем, а за портал "ТалкБаскет" је говорио о томе шта му је највећи изазов. Двадесетдеветогодишњи кошаркаш још увек пролази процес транзиције из Евролиге у НБА, а у… »
Вести дана »
Прелазак Србије на зимско рачунање времена 26. октобра 2025. године
Наслови.аи пре 13 минутајош 36 повезаних
Временска прогноза Србије 25. и 26. октобар 2025: сунчано данас, наранџасти метео-аларм за обилне падавине на југу сутра
Наслови.аи пре 33 минутајош 27 повезаних
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 57 минутајош 18 повезаних
Београд: Међународни сајам књига почиње данас, део домаћих издавача не учествује
Бета пре 3 сатајош 14 повезаних