Повезане вести
Грашо и Тончи Хуљић на ратној нози: До јавности стигли и детаљи – Ја сам њему добар зет, он мени није добар таст... (ФОТО)…
Стори 22.11.2023
Након што се дознало да су Грашо и 15 година млађа Хана Хуљић тајили љубав, нагађало се да ће у неком трену наступити свађа између Петра Граша и Тончија Хуљића. На жалост оних који су се сукобу злобно надали, дугогодишњи… »
"Тад сам Схватио да се нешто догађа између њега и моје ћерке": Тончи пецнуо Граша, он му одмах узвратио: "Ја сам њему…
Блиц 22.11.2023
Петар Грашо и Тончи Хуљић годинама уназад су добри пријатељи и пословни сарадници, а откад је Грашо оженио Точијеву ћерку, Хану Хуљић, и званично су постали породица. Осим музичке каријере, јавност специјално занима љубавни и… »
"Мислио сам да је болестан" Тончи Хуљић открио како је схватио да му је Петар Грашо завео ћерку: Он је лош пример за све…
Курир 22.11.2023
Петар Грашо и Тончи Хуљић имају врло занимљив однос, а били су блиски и пре него што се певач оженио Ханом. Певач Петар Грашо један је од најомиљенијих извођача у читавом региону, а његове баладе обожавају се већ дуги низ… »
Вести дана »
Вучић: „Желели смо јединствено тржиште, уједињеном Балкану са отвореним границама место је у Европској унији“
Сербиан Невс Медиа пре 27 минутајош 37 повезаних
Група фирми купује руски удео у НИС?! Најближи договору са Русима енегетски гиганти са Блиског истока
Курир пре 1 сатјош 25 повезаних