Povezane vesti
Grašo i Tonči Huljić na ratnoj nozi: Do javnosti stigli i detalji – Ja sam njemu dobar zet, on meni nije dobar tast…
Story 22.11.2023
Nakon što se doznalo da su Grašo i 15 godina mlađa Hana Huljić tajili ljubav, nagađalo se da će u nekom trenu nastupiti svađa između Petra Graša i Tončija Huljića. Na žalost onih koji su se sukobu zlobno nadali, dugogodišnji prijateljii i… »
"Tad sam Shvatio da se nešto događa između njega i moje ćerke": Tonči pecnuo Graša, on mu odmah uzvratio: "Ja sam njemu…
Blic 22.11.2023
Petar Grašo i Tonči Huljić godinama unazad su dobri prijatelji i poslovni saradnici, a otkad je Grašo oženio Točijevu ćerku, Hanu Huljić, i zvanično su postali porodica. Osim muzičke karijere, javnost specijalno zanima ljubavni i porodični… »
"Mislio sam da je bolestan" Tonči Huljić otkrio kako je shvatio da mu je Petar Grašo zaveo ćerku: On je loš primer za sve…
Kurir 22.11.2023
Petar Grašo i Tonči Huljić imaju vrlo zanimljiv odnos, a bili su bliski i pre nego što se pevač oženio Hanom. Pevač Petar Grašo jedan je od najomiljenijih izvođača u čitavom regionu, a njegove balade obožavaju se već dugi niz godina. Osim… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster i jako zahlađenje: Prognoza RHMZ za 10 dana donosi snažne obrte: Temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a biće i snega
Blic pre 5 satijoš 43 povezane
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih
Crno-beli bez kapitena i protiv olimpije?! Partizan sutra „mora“ da pobedi, a Žoc neće moći da računa na Marinkovića!
Hot sport pre 38 minutajoš 27 povezanih
Teška saobraćajna nesreća kod Vršca: Poginuli vozač i dvogodišnje dete
Danas pre 2 minutajoš 21 povezana